- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Canada-specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Vliegreis, hotels en autohuur worden door ons geboekt
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande autorondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande autorondreis. U ontvangt dan een digitaal dag tot dag programma en digitale route informatie in het Nederlands. Tevens betaalt u een aantrekkelijkere prijs voor een bestaande rondreis
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Canada is zeer geschikt om zelf per auto te ontdekken. De wegen en bewegwijzering zijn van uitstekende kwaliteit en medeweggebruikers houden zich veelal goed aan de verkeersregels, waardoor u ontspannen achter het stuur zit. U kunt een bestaande rondreis boeken, maar ook zelf een route bedenken. Wij werken samen met diverse autoverhuurmaatschappijen en bieden in het hele land overnachtingsmogelijkheden in alle prijsklassen, waarmee u uw reis kunt samenstellen.

Zelf uw route uitstippelen

Wilt u zelf uw rondreis door Canada uitstippelen? Gebruikt u dan de afstandentabel om uw route te bepalen. De afstanden zijn groot, dus de beste basis van uw reis is een realistisch reisplan. Hierbij is het nuttig om te weten dat het bij een vliegreis niet noodzakelijk is om voor aankomst en vertrek dezelfde luchthaven te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld op de heenweg naar Calgary vliegen en vanuit Vancouver terug naar huis reizen. Zo kunt u de reistijd in Canada maximaal benutten. Onze Canada-specialisten geven u graag suggesties voor hotels en lodges, of maken een offerte op maat met de accommodaties, vluchten,en huurauto die u heeft geselecteerd.

Hotels en motels

U heeft de keuze uit ruim 5000 hotels, motels en lodges van twee tot vijf sterren. Veel hotels zijn onderdeel van ketens, die in het hele land een vergelijkbare kwaliteit en prijs garanderen. Zo vindt u gemakkelijk de hotels die passen bij uw wensen en budget. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan onafhankelijke hotels en lodges, die vanwege hun unieke karakter of locatie de moeite waard zijn. Met name in de natuurgebieden is het aanbod zeer uitgebreid en informeren wij u graag over de activiteiten die u in de omgeving kunt ondernemen, zodat u voldoende tijd reserveert voor wandelingen in de natuur, of een tocht per mountainbike of kano.

Bed & breakfasts en Bear Lodges

Heel leuk zijn de vele bed & breakfasts en herbergen in Canada, waar het huiselijke karakter een bijzonder verblijf garandeert. Een ‘once in a lifetime experience’ is een verblijf in een Bear Lodge, waar u grizzly’s en andere beersoorten kunt observeren. Dat deze lodges veelal uitsluitend per watervliegtuig te bereiken zijn, geeft een extra dimensie aan deze unieke ervaring in de wildernis.

Kinderen en tieners gratis

In de meeste hotels overnachten kinderen en tieners gratis, wanneer zij de kamer delen met twee volwassenen. In veel gevallen wordt hierbij zelfs een leeftijdsgrens van 16 tot 18 jaar gehanteerd. Dat maakt Canada een aantrekkelijke vakantiebestemming voor gezinnen. Wij geven u graag advies over uw gezinsreis naar Canada.

Nationale parken

In Canada zijn prachtige nationale parken, waarvan u er ongetwijfeld een aantal in uw route zult opnemen. Wilt u in de omgeving van de nationale parken overnachten? Boekt u dan vroeg, want de capaciteit is beperkt.

Ferry-overtochten en excursies vooraf reserveren

Voor vertrek vanuit Nederland kunt u excursies en uw eventuele Inside Passage of andere ferry-overtochten reserveren. Zeker wanneer u van plan bent om in het hoogseizoen te reizen, scheelt het veel kostbare tijd als u dit niet ter plaatse hoeft te regelen.

Hoe werkt het?

U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de goedkoopste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten, of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de nationale parken en andere natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels of bed & breakfasts in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Voor uw huurauto kunnen wij een suggestie doen, maar u kunt uiteraard ook zelf een type bepalen dat wij in uw offerte zullen opnemen. Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Afstandentabel Oost-Canada

Halifax YHZ                            
Montréal 1293 YUL                          
Niagara Falls 1912 715 IAG                        
Ottawa 1498 205 525 YOW                      
Québec City 975 254 931 458 YQB                    
Toronto 1831 539 125 400 791 YYZ                  
Alle afstanden zijn in kilometers gebaseerd op de snelste routes.      

 

Afstandentabel West-Canada

Banff BAN                            
Calgary 128 YYC                          
Jasper 285 413 JAS                        
Kamloops 492 620 439 KAM                      
Revelstoke 282 410 455 210 REV                    
Vancouver 847 975 794 355 565 YVR                  
Victoria 885 1013 832 393 603 69 VIC                
Whistler 967 1095 914 475 685 123 192 WHI              
Alle afstanden zijn in kilometers gebaseerd op de snelste routes.      
Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany