Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Filipijnen

Meer dan 7000 eilanden die sierlijk verspreid liggen in de Stille Oceaan, dat zijn de Filipijnen. Een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid en hagelwitte stranden. Maar als u bereid bent om verder… Lees meer

16-daagse privé-rondreis

Philippine Discovery

Maak een prachtige rondreis door de paradijselijke Filipijnen. U bezoekt Manilla, het binnenland van Luzon, de Chocolade Heuvels en parelwitte stranden van Bohol en Cebu.

vanaf € 2838 p.p.

15-daagse privé-rondreis

Discover Luzon, Boracay & El Nido

De rijstterrassen van Banaue, de hangende graven van Sagada, tropisch Boracay en de turquoise lagunes en indrukwekkende rotsformaties bij El Nido. Een reis vol hoogtepunten!

vanaf € 3032 p.p.
avatar
Reistip

Meer dan 7000 eilanden die sierlijk verspreid liggen in de Stille Oceaan, dat zijn de Filipijnen. Een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid en hagelwitte stranden. Maar als u bereid bent om verder te kijken, ontdekt u een rijk koloniaal verleden en een fascinerende natuur die reikt van de beroemde Chocolate Hills tot de ondergrondse rivier van Palawan.


- Reisspecialist Remona Bek

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.