Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Sri Lanka & Malediven

Sri Lanka betekent ‘Gezegend Eiland’, wat gezien de tropische natuur, wildparken, golvende theeplantages, groene rijstvelden en schitterende stranden geen verkeerd gekozen naam is. Daarnaast kent Sri Lanka veel historische plekken die herinneren aan de… Lees meer

Rondreis Sri Lanka op maat

Stel uw eigen reis door Sri Lanka samen

U stippelt voor vertrek zelf de route uit bij dit arrangement met privé-chauffeur/gids. In overleg boeken wij daar de hotels van uw keuze bij. Zo ontdekt u Sri Lanka in uw eigen tempo.

vanaf € 129 p.p.

9-daags City & Beach arrangement

Dubai & Malediven

Ontdek in een paar dagen de fascinerende stad Dubai en geniet daarna van de paradijselijke Malediven. Een heerlijke semi-actieve strandvakantie voor in de wintermaanden.

vanaf € 2359 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Best of Sri Lanka

Bezoek de Koningssteden, Kandy, de theeplantages van Nuwara Eliya, Yala Nationaal Park, Galle en Colombo. Inclusief leuke fietsexcursies en optioneel bezoek aan een olifantenproject.

vanaf € 2470 p.p.
bestseller

15-daagse privé-rondreis

Discover less visited Sri Lanka

Een prachtige en actieve rondreis langs kleine natuurparken, stranden aan de oostkust, de inheemse Vedda gemeenschap en afgelegen dorpjes. Avontuur op een comfortabele manier!

vanaf € 2664 p.p.

15/16-daagse privé-rondreis

Rondreis Sri Lanka en Malediven

Tijdens deze rondreis door Sri Lanka ziet u prachtige tempels, theeplantages, koningssteden en wildparken. En als heerlijke afsluiter: een 4-daags verblijf op de Malediven.

Nu vanaf € 3007 p.p.

21-daagse privé-rondreis

Highlights of Sri Lanka

Met een privé-chauffeur/gids bezoekt u alle windstreken van Sri Lanka. Na deze reis heeft u kennisgemaakt met alles wat Sri Lanka zo bijzonder maakt en komt u zeker terug voor meer!

vanaf € 3031 p.p.
avatar
Reistip

Sri Lanka is een heel vriendelijk vakantieland. Het eiland is niet groot; het is in één vakantie goed te ontdekken. De prijzen zijn laag, wat Sri Lanka een bestemming maakt die voor veel reizigers goed betaalbaar is. Tijdens uw vliegreis naar Sri Lanka kunt u een stopover maken in Dubai of Abu Dhabi, wat een extra dimensie geeft aan uw vakantie. Tip: sluit af met een verblijf op de Malediven!


- Reisspecialist Sandra Nuis

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.