Soort

Aantal dagen

Regio

Reisinformatie

Rondreis Canada

Canada is een prachtig land voor een rondreis per auto, bus of camper. Vanwege de uitgestrektheid van het land is het belangrijk om vooraf uw reisdoel te bepalen. Wilt u tijdens uw rondreis door… Lees meer

15-daagse ski-/winterrondreis

Ski Safari West Canada

Unieke skireis inclusief vliegreis, hotel, skipassen voor 8 dagen en sneeuwtrein van Jasper naar Vancouver. Sneeuwzeker van medio november tot en met maart.

- offerte op maat -
trein

Autorondreis Canada op maat

Stel zelf uw autorondreis Canada samen

Stippel zelf uw autorondreis door Canada uit. Onze Canada-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

7-daagse autorondreis

Vancouver Island Discovery

Reis per ferry naar Vancouver Island en bezoek Victoria, Parksville, Tofino en Powell River. Vancouver Island is ideaal voor whale en bear watching. Tevens leuk voor wandelen, fietsen en kayakken.

vanaf € 541 p.p.

10-daagse zomer- of winterrondreis

Adventure in Alberta

Alberta is een geweldige bestemming in zowel de winter als de zomer! Het beste van de Canadian Rockies in één reis. Jasper, Banff en Lake Louise. Sneeuwzeker van medio november tot maart.

vanaf € 1159 p.p.

15-daagse camperrondreis

Vancouver Island Campertour

Prachtige camperreis door Vancouver Island en de Sunshine Coast. Gereserveerde kampeerplaatsen. Rustig reistempo, dus tijd om te genieten!

vanaf € 1200 p.p.

11-daagse autorondreis

Winter Wonderland Alberta

Mooie winterreis in de Canadese Rocky Mountains. In Banff, Lake Louise en Jasper kunt u skiën, snowboarden, ijswandelen en tochten per hondenslede of sneeuwscooter maken.

vanaf € 1217 p.p.

18-daagse camperrondreis

Canadian Adventure Campertour

Oost-Canada leent zich perfect voor een camperrondreis. Temidden van de overweldigende natuur kunt u fietsen, wandelen en kanoën. De bruisende steden zorgen voor een leuke afwisseling.

vanaf € 1283 p.p.

20-daagse camperrondreis

Rolling in the Rockies Campertour

Prachtige camperreis door West-Canada. Inclusief Vancouver, Banff en Jasper National Park, Wells Gray Park. Gereserveerde kampeerplaatsen. Rustig reistempo, dus tijd om te genieten!

vanaf € 1325 p.p.

9-daagse winterrondreis

Winterjoy in Jasper

Een heerlijk winteravontuur in Jasper in de Canadese Rocky Mountains, die bekend zijn vanwege de unieke poedersneeuw. Inclusief 6-daagse skipas voor Marmot Basin en vervoer per shuttlebus.

vanaf € 1330 p.p.

8-daagse skirondreis

Ski Banff & Lake Louise

Skireis inclusief vliegreis, hotel en skipassen voor twee gebieden: Banff (het op één na grootste skigebied van Canada) en Lake Louise. Sneeuwzeker van medio november tot maart.

vanaf € 1487 p.p.
avatar
Reistip

Canada is het op een na grootste land ter wereld. Het heeft een weergaloze, uitgestrekte natuur en talloze nationale parken. Het oosten en westen hebben elk een eigen identiteit. Vanwege de grootte van het land is het belangrijk om vooraf te bepalen welke regio’s u wilt bezoeken en welk vervoermiddel u daarvoor kiest. Denkt u hierbij ook aan de camper; dichter bij de natuur kunt u niet komen! Wij geven u graag advies.


- Reisspecialist Rosina Stolk

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.