Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Australië Oost

De oostkust van Australië is een geliefde route voor een rondreis. Tussen Sydney en Cairns bevinden zich vele bezienswaardige plekken, mooie natuurgebieden en aangename stranden. Vanuit Sydney kunt u de oostkust in noordelijke richting… Lees meer

Autorondreis Australië op maat

Stel uw autorondreis Australië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Australië uit. Onze Down Under-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

7-daagse autorondreis vanuit Brisbane

Hinterland & Coastal Drive

Ontdek de prachtige natuur in 'the hinterland' van Queensland bij Tamborine, Lamington en de Glass House Mountains. Maar ook de kustplaatsjes Byron Bay en Noosa ziet u tijdens deze korte autorondreis.

vanaf € 492 p.p.

15-daagse autorondreis

Natural Treasures of Queensland

Ontdek de natuurgebieden en wandelroutes van Queensland zoals de Glass House Mountains en Eungella NP. Tevens kunt u genieten van de heerlijke stranden van Noosa, Mission Beach en Palm Cove.

vanaf € 1008 p.p.

17-daagse autorondreis

G’Day Sunshine

Aan de oostkust bezoekt u o.a. Sydney, Byron Bay, Lamington NP, Fraser Island, de Whitsunday Islands, Great Barrier Reef en het tropische Cairns. Nu ook met verblijf in appartementen.

vanaf € 1134 p.p.
bestseller

8-daagse individuele treinrondreis

Australia by Train (Cairns-Brisbane)

Per trein langs de oostkust van Australië, van Cairns naar Brisbane. Diverse excursies inbegrepen: snorkelen bij het Great Barrier Reef en een 4WD tour op Fraser Island. Overnachting in hotels.

vanaf € 1237 p.p.
trein

14-daagse avontuurlijke busrondreis

Island Suntanner

Avontuurlijke busrondreis voor 18-39-jarigen in internationaal gezelschap langs de East Coast. Korting als u twee reizen combineert, samen reist met vrienden of minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.

Nu vanaf € 2115 p.p.
bestseller

20-daagse avontuurlijke busrondreis

Beach and Bush

Avontuurlijke busrondreis voor 18-39-jarigen, in internationaal gezelschap. Inclusief East Coast en The Red Centre. Korting als u twee reizen combineert of minimaal 6 maanden voor vertrek boekt.

Nu vanaf € 3139 p.p.

15-daagse individuele rondreis

Flexible East Coast

Een individuele rondreis langs de oostkust van Australië. U ziet hoogtepunten zoals het Great Barrier Reef, Whitehaven Beach, Fraser Island en Sydney. Geniet van de mooie onderwaterwereld, eilanden en natuur.

vanaf € 3314 p.p.

13-daagse busrondreis

East Coast Discovery

Rondreis in internationaal gezelschap, route Sydney naar Cairns. Inclusief bezoek aan de Australia Zoo, Byron Bay, Fraser Island, Whitsundays en Great Barrier Reef.

Nu vanaf € 3605 p.p.

15-daagse individuele rondreis

Flexible Australia

Deze rondreis is opgebouwd uit onze populairste bouwstenen. U ziet in korte tijd de highlights van Australië: Sydney, Ayers Rock, Kakadu NP, Great Barrier Reef en de regenwouden.

vanaf € 3675 p.p.
avatar
Reistip

De oostkust van Australië biedt veel highlights. Natuurlijk Sydney, maar ook de surfstranden van de Gold Coast en Sunshine Coast, het grootste zandeiland ter wereld Fraser Island en het indrukwekkende Great Barrier Reef, in de omgeving van het tropische Cairns. Wij bieden diverse routes langs de oostkust, zowel per bus als per huurauto. Deze zijn gemakkelijk te combineren met de bouwstenen, bijvoorbeeld naar Ayers Rock.


- Reisspecialist Martine van Hooff

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.