Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Canada Oost

Veel rondreizen door de oostelijke provincies Ontario en Québec beginnen of eindigen in Toronto, een kosmopolitische stad met torenhoge wolkenkrabbers en talloze internationale invloeden. Op ongeveer twee uur rijden liggen de spectaculaire Niagara Falls.… Lees meer

Autorondreis Canada op maat

Stel zelf uw autorondreis Canada samen

Stippel zelf uw autorondreis door Canada uit. Onze Canada-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

18-daagse camperrondreis

Canadian Adventure Campertour

Oost-Canada leent zich perfect voor een camperrondreis. Temidden van de overweldigende natuur kunt u fietsen, wandelen en kanoën. De bruisende steden zorgen voor een leuke afwisseling.

vanaf € 1283 p.p.

15-daagse autorondreis

Spirit of the East

Toronto, de Niagara watervallen, Ottawa, Montréal, Québec City... de rondreis Spirit of the East biedt u een aaneenschakeling van hoogtepunten in Oost-Canada.

vanaf € 1575 p.p.
bestseller

12-daagse autorondreis

Best of Eastern USA & Canada

Mooie combinatiereis waarin u o.a. New York, Toronto, Boston, Washington D.C., Québec en Ottawa bezoekt. Verder ontdekt u de Amish cultuur en ziet u de Niagara Falls. Ook mogelijk per bus.

vanaf € 1602 p.p.

16-daagse autorondreis

Maritime Wonders

Beleef de rijke diversiteit van de natuur en het maritieme verleden van Nova Scotia, New Brunswick en Prince Edward Island. Verblijf in gezellige bed & breakfasts en hotels. Inclusief wijnproeverij.

vanaf € 1623 p.p.

18-daagse autorondreis

Atlantic to Eastern Canada

Rondreis langs vier provincies in Oost-Canada. U ziet o.a. de Cabot Trail, de Cape Breton Highlands, de Acadische kust, Parc National de la Gaspésie, Québec, Toronto en de Niagara Falls.

vanaf € 1673 p.p.

18-daagse autorondreis

East Canada Discovery

Vanuit Toronto rijdt u via het prachtige Algonquin Provicial Park naar Manitoulin Island, de Blue Mountains en Niagara Falls. Onderweg is voldoende tijd om van de omgeving te genieten.

vanaf € 1821 p.p.

12-daagse busrondreis

Best of Eastern USA & Canada

Mooie combinatiereis waarin u o.a. New York, Toronto, Boston, Washington D.C., Québec en Ottawa bezoekt. Verder ontdekt u de Amish cultuur en ziet u de Niagara Falls. Ook mogelijk per auto.

vanaf € 1869 p.p.

20-daagse autorondreis

Bed & Breakfasts of the East

Een interessante mix van steden, landschappen en natuurgebieden. Een afwisselende route langs de highlights van Oost-Canada. Het verblijf in Bed & Breakfasts voegt een extra dimensie toe.

vanaf € 1950 p.p.

11-daagse treinrondreis

City Highlights by Train Canada

Deze reis combineert een aantal van de meest indrukwekkende steden van Oost-Canada tot een bijzondere reis. Tussendoor reist u comfortabel per trein, zodat u optimaal kunt genieten.

vanaf € 2015 p.p.
trein
avatar
Reistip

In het oosten van Canada vind ik de kustprovincies aan de Atlantische Oceaan een heel bijzondere regio. De provincies New Brunswick, Nova Scotia, New Foundland, Labrador en Prince Edward Island worden samen de Martimes genoemd en kennen adembenemende fjordenkusten. Ook mooi in het oosten is natuurlijk het Franstalige Québec en het kosmopolitische Toronto met de nabijgelegen Niagara watervallen.


- Reisspecialist Remona Bek

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.