Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Brazilië

Met een oppervlakte van 8.5 miljoen km² is Brazilië het grootste ­tropische land ter wereld. Het biedt een overvloed aan ongerepte natuurgebieden, fascinerende steden en een rijke cultuur. Bezoekers kunnen genieten van een zonovergoten… Lees meer

10-daagse autorondreis

Northeastern Explorer

Reis in eigen tempo met uw huurauto langs de prachtige noordoostkust van Brazilië. Maak kennis met de culturele erfenis en geschiedenis. Geniet van vissersplaatsjes en de mooiste stranden.

vanaf € 1672 p.p.

12-daagse rondreis

Surprising Argentina & Brazil

Korte, afwisselende rondreis door Argentinië en Brazilië. Inclusief Buenos Aires, Salta en omgeving, de Iguazú watervallen en Rio de Janeiro. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2446 p.p.
bestseller

16-daagse rondreis

Highlights of Brazil

Zeer complete rondreis door Brazilië. Inclusief Rio de Janeiro, de Iguaçu watervallen, Brasília, het Amazonegebied, Salvador en Praia do Forte. Privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3145 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Living Nature in Brazil

Deze rondreis zal de echte natuurliefhebber zeker aanspreken. Maak kennis met de verschillende ecosystemen en geniet van de veelzijdige flora en fauna, die in elk gebied weer anders is.

vanaf € 5328 p.p.

24-daagse rondreis

South American Highlights

Zie alle hoogtepunten van Zuid-Amerika in ruim drie weken tijdens deze unieke combinatiereis door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 5399 p.p.
avatar
Reistip

Wat ik mij goed herinner van mijn eigen reis door Zuid-Amerika, zijn de enorme afstanden in Brazilië. En er is zo veel te zien! Om dit land goed te kunnen ontdekken, raad ik u daarom aan om uw reis qua tijd ruim te plannen. U bespaart tijd door binnenlandse vluchten te maken, houdt u daar bij het bepalen van uw budget rekening mee. Ik adviseer u graag op basis van mijn eigen ervaringen met dit prachtige land.


- Reisspecialist Joyce van den Heuvel

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.