- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Zuid-Amerika specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Goed te combineren met bouwstenen en excursies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een lagere prijs
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Met een oppervlakte van 8,5 miljoen km² is Brazilië het grootste land van Latijns-Amerika. Het kent ongeëvenaarde, ongerepte natuurgebieden, fascinerende steden en een rijke cultuur. Hoogtepunten zijn de Amazone, de Pantanal, de Iguaçu watervallen, Rio de Janeiro en een zonovergoten kust met kilometers lange stranden. Stippel zelf een route uit langs de mooiste plekken in Brazilië en ontdek dit veelzijdige land in uw eigen tempo.

Rondreizen of bouwstenen aanpassen aan uw wensen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan reizen en bouwstenen. U heeft in Brazilië de mogelijkheid om individueel te reizen, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met een internationaal gezelschap het land te ontdekken. Het is mogelijk om aan de rondreizen en bouwstenen extra overnachtingen toe te voegen zodat u meer tijd heeft om van Brazilië te genieten. U kunt tevens rondreizen met bouwstenen combineren of zelf een reis samenstellen door een combinatie van bouwstenen te maken. 

Zelf uw route uitstippelen

Heeft u zelf een route bedacht die u graag wilt omzetten in een reis op maat? De stad Rio de Janeiro is dan meestal het startpunt van uw rondreis. Bij het plannen van uw reis naar Brazilië is het belangrijk om vooraf te bepalen welke delen van het land u wilt bezoeken. Brazilië is een enorm land. U kunt alle highlights in één reis bezoeken of zich beperken tot specifieke regio’s die u uitgebreider wilt ontdekken. Ook kunt u een reis door Brazilië combineren met een reis door Argentinië. De afstanden in Brazilië zijn groot, maar gemakkelijk te overbruggen per vliegtuig.

Hotels

Wij bieden in Brazilië een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de steden, in een mooie natuurlijke omgeving en nabij de nationale parken. Omdat wij u graag het unieke karakter van het land laten zien, zijn in ons aanbod ook veel kleinschalige hotels en boutique hotels opgenomen. Op deze website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Het overige aanbod gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. Heeft u zelf een hotel in gedachten en staat dit er niet tussen? Dan zullen we dit indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen en excursies

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen in Brazilië. Ontdek de spectaculaire watervallen van Foz do Iguaçu, bezoek het idyllische tropische eiland Ilha Grande of verblijf in een jungle lodge in de Amazone en leer meer over de exotische flora en fauna. Wilt u wildlife spotten? Kies dan voor een lodge in de Pantanal, het grootste wetland ter wereld. Bovendien kunt u Brazilië goed combineren met een bezoek aan Argentinië om daar bijvoorbeeld de hoofdstad Buenos Aires te bezoeken. Of maak een uitstapje naar Salta & Cafayate in het noorden van Argentinië en geniet van de prachtige bergen met onwerkelijke kleuren en desolate landschappen.

Vliegtickets

Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Geen probleem. Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Uw offerte op maat

Hoe werkt het? U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de voordeligste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor een verblijf in natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels of guesthouses in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Geef uw wensen aan ons door, dan maken onze Zuid-Amerika specialisten vrijblijvend een offerte op maat voor uw reis naar Brazilië. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany