Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Oman

In Oman voelt het alsof u in een Arabisch sprookje terecht bent gekomen. Ervaar het leven van de bedoeïenen, maak een avontuurlijke 4WD excursie door de woestijn, geniet van blauwe zeeën en groene oases.… Lees meer

8-daagse autorondreis

Treasures of Oman Selfdrive

Ontdek per 4WD huurauto het intrigerende Oman. Stijlvol Muscat, de schildpadden bij Ras Al Jinz, de helderste sterrenhemel in Wahiba Sands en de kastelen en dorpjes in het Jebel Shams gebergte.

vanaf € 1633 p.p.

10-daagse autorondreis

Treasures of Oman XL selfdrive

Naast alle hoogtepunten verblijft u extra lang in Wahiba Sands en Jebel Shams. U kunt ontspannen in de woestijn of extra activiteiten ondernemen en in Jebel Shams kunt u prachtige wandelingen maken.

vanaf € 1888 p.p.

10-daagse autorondreis

Treasures of Oman & Beach

Na een indrukwekkende rondreis kunt u twee dagen genieten van ontspanning en strand in het Millennium Resort. Heeft u toch nog zin om te rijden, dan is de 'Rustaq loop' een aanrader.

vanaf € 1980 p.p.

8-daagse privé-rondreis

Treasures of Oman met chauffeur/gids

Tijdens deze privé-rondreis maakt u uitgebreid kennis met de hoogtepunten, de cultuur en de inwoners van Oman. Geniet van de omgeving terwijl uw chauffeur u over het asfalt en off-road wegen leidt.

vanaf € 2249 p.p.

14-daagse privé-rondreis (deels per 4WD huurauto)

Impressive Dubai & Oman

Drie bijzondere bestemmingen gecombineerd in één reis: fascinerend Dubai, het ruige Musandam en betoverend Oman. Maak kennis met Arabische sferen, geschiedenis en prachtige natuur.

vanaf € 2604 p.p.
avatar
Reistip

Als liefhebber van het Midden-Oosten ben ik zeer enthousiast over Oman. Het is een verrassend mooi land met een bijzonder vriendelijke bevolking. Een reis naar Oman hoeft niet lang te zijn. In een dag of 8 kun je al heel veel van dit land zien; woestijnen, wadi’s, veelkleurige soeks, forten en fenomenale gebergtes. Vooral in onze wintermaanden is het er heerlijk.


- Reisspecialist Ineke Slootweg

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.