Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Suriname

Suriname is een tropische bestemming in Zuid-Amerika, anders van karakter dan alle andere Latijns-Amerikaanse landen. Doordat in het verleden mensen uit alle hoeken van de wereld naar Suriname kwamen, is het land uitgegroeid tot… Lees meer

11-daagse autorondreis

Suriname Discovery

Ontdek Suriname per huurauto. In uw eigen tempo verkent u de omgeving van Bergendal, het Commewijne district, de prachtige rijstvelden rond Nieuw Nickerie en het natuurreservaat Bigi Pan.

vanaf € 1990 p.p.

11-daagse rondreis

Treasures of Suriname

Een verblijf op de 18e eeuwse Plantage Frederiksdorp herinnert aan vervlogen tijden. U maakt kennis met Paramaribo en ontdekt de geheimen van de jungle en de cultuur van de Marron bevolking.

vanaf € 2283 p.p.

15-daagse rondreis

Suriname Experience & Curaçao

Veelzijdige rondreis met verlenging op het zonnige Curaçao. Bezoek Paramaribo, maak een boottocht over de Commewijne rivier en verblijf op een voormalige koffieplantage. Inclusief vliegreis.

vanaf € 2399 p.p.

16-daagse rondreis

Suriname Experience

Veelzijdige reis door Suriname. Inclusief Paramaribo, Plantage Frederiksdorp, Nickerie & Bigi Pan. Ontdek de geheimen van de jungle en de cultuur van de Marron bevolking. Inclusief vliegreis.

vanaf € 2511 p.p.
bestseller

16-daagse rondreis

Kids Go Suriname

Avontuurlijke rondreis geschikt voor families met kinderen. Beleef het survival gevoel als u uw korjaal door de stroomversnelling trekt, overnacht in een hangmat in de jungle en op speurtocht gaat.

vanaf € 2770 p.p.
kids
avatar
Reistip

Suriname is een bijzonder land met een zeer multiculturele bevolking. Ca. 2/3 van de bevolking woont in Paramaribo, maar ondanks dat voelt de hoofdstad aan als een dorp. Als u naar Suriname op reis gaat, is een flexibele houding handig. Het toerisme is er nog relatief jong en men heeft een zeer relaxte instelling. Als u zich deze ‘no span’ leefwijze snel eigen maakt, kunt u optimaal van uw reis genieten. Tip: combineer Suriname met Curaçao!


- Reisspecialist Rosina Stolk

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.