Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Zambia & Zimbabwe

Zimbabwe en Zambia bieden vele mogelijkheden voor spectaculaire rondreizen en korte tours. Denk bijvoorbeeld aan de Victoria Falls, de grootste watervallen ter wereld. En wildparken zoals Hwange, met enorme kuddes olifanten en vele andere… Lees meer

18-daagse groepsrondreis

Zimbabwe & Zambia Adventure

Per safaritruck door drie landen: Zuid-Afrika, Zimbabwe en Zambia. U overnacht veelal midden in de natuur en maakt o.a. game-drives, wandelsafari’s en een 2-daagse kanotocht. Een unieke belevenis!

vanaf € 2689 p.p.
kamperen

18-daagse groepsrondreis

Southern Highlights Adventure

Actieve rondreis door Zuidelijk Afrika per safaritruck, inclusief Lesotho en Swaziland. Ga op zoek naar wildlife en geniet van de landschappen in Zuid-Afrika en Zimbabwe en de stranden in Mozambique.

vanaf € 3091 p.p.

26-daagse groepsrondreis

Southern Africa Adventure

Avontuurlijke, actieve rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. U reist per safaritruck, kampeert midden in de natuur en overnacht ook in lodges. Internationaal gezelschap.

vanaf € 3173 p.p.
kamperen

24-daagse autorondreis

Cape to the Falls

Een spectaculaire reis van Kaapstad naar Victoria Falls! U reist door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe en ziet o.a. canyons, hoge zandduinen, eeuwenoude rotstekeningen en wilde dieren.

vanaf € 3334 p.p.

13-daagse autorondreis

Zimbabwe Explorer

Zimbabwe is een prachtig land om op eigen gelegenheid te verkennen. De wegen zijn goed en de inwoners vriendelijk. Tijdens deze rondreis ziet u spectaculair landschap en een overvloed aan wildlife.

vanaf € 3357 p.p.

22-daagse autorondreis (Windhoek - Maun)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis van Windhoek in Namibië tot Maun in Botswana. U bezoekt Etosha en Chobe National Park en de spectaculaire Victoria Falls. Vele optionele excursies mogelijk.

vanaf € 3743 p.p.

20-daagse autorondreis (Windhoek - Maun)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis langs o.a. de zandduinen van Sossusvlei, Etosha NP, de Caprivi, Chobe NP, Victoria Falls en de Okavango Delta. Inclusief vlucht Kasane - Okavango Delta.

vanaf € 3805 p.p.

17-daagse groepsrondreis

African Wildlife Breakaway

Internationale groepsreis per 4WD safarivoertuig door Zimbabwe, Namibië en Botswana. Overnachting in tented camps en lodges in de Afrikaanse bush. Inclusief vele maaltijden. Nu met korting!

vanaf € 4144 p.p.

25-daagse 4WD groepsrondreis

Southern Africa Experience

Internationale groepsrondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Inclusief Kaapstad, Sossusvlei, Etosha NP, Okavango Delta, Chobe NP en Victoria Falls. Max. 12 personen per groep. Nu met korting!

vanaf € 4580 p.p.

11-daagse rondreis

Zambia Safari in Style

Spectaculaire safari door het ongerepte Zambia; u vliegt van park naar park. Verblijf in comfortabele camps en lodges midden in de natuur. U maakt prachtige begeleide wandelsafari’s!

vanaf € 5628 p.p.
avatar
Reistip

Zambia en Zimbabwe zijn nog ongerepte safarilanden, waar geen sprake is van massatoerisme. Onze ervaring is dat reizigers die naar deze landen op vakantie gaan al andere Afrikaanse landen hebben bezocht en op zoek zijn naar een ervaring die een nog intenser contact met de natuur en het wild biedt. Wij geven u graag advies over het beste reisseizoen, zeker als u er met een huurauto op uit wilt trekken.


- Reisspecialist Ineke Slootweg

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.