Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis China & Hongkong

China is een wereld op zich. Met zijn immense afmetingen, rijke geschiedenis en enorme bevolking gaat een vergelijking van China met enig ander land volkomen mank. China is maar liefst 300 maal zo groot… Lees meer

17-daagse privé-rondreis

China from North to South

Ontdek China per trein en bezoek fascinerende metropolen en iconische bezienswaardigheden zoals de Grote Muur en het Terracotta Leger. Fiets door prachtige landschappen en begroet de panda's!

vanaf € 2324 p.p.
trein

16-daagse treinrondreis

China’s Past & Present

Ontdek het verleden en heden van China per trein. U bezoekt de Chinese muur en de Ming Tombes, aanschouwt het Terracottaleger en de panda's. Via de machtige Yangtze reist u naar het moderne Shanghai.

vanaf € 2528 p.p.
trein

14-daagse rondreis met internationaal gezelschap

China Express

De hoogtepunten van China in een compacte reis. Inclusief Beijing, Chinese Muur, Xi'an, het Terracotta Leger, Shanghai, Guangzhou en Hongkong. Verblijf in middenklasse hotels.

vanaf € 2961 p.p.
bestseller

23-daagse privé-rondreis

Wonderful China

Afwisselende rondreis met privé-chauffeur en gids. U bezoekt Beijing, Xi'an en Guangzhou en minder bekende gebieden en dorpjes waar u kennismaakt met authentieke, kleurrijke bergvolkeren.

vanaf € 3685 p.p.
bestseller
avatar
Reistip

China is een immens land. Het is 300 maal zo groot als Nederland en er wonen 1.3 miljard mensen, waarvan alleen al een kleine 15 miljoen in de hoofdstad Beijing. Tegenwoordig is China ook heel goed individueel te bereizen. NBBS zorgt voor een chauffeur en gids, die u wegwijs kunnen maken. Bezoekt u in ieder geval ook Hongkong, echt een fascinerende stad.


- Reisspecialist Rosina Stolk

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.