Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Argentinië

Van noord naar zuid kent dit Argentinië enorme contrasten: van hooglandplateaus en de Iguazú watervallen in het noorden, het merengebied in het midden van het land en de gletsjers in Patagonië. Letterlijke hoogtepunten van… Lees meer

7-daagse autorondreis (vanuit Mendoza)

Wines & Nature

Rijd per huurauto door een prachtig landschap. Wijngebieden, het hoge Andesgebergte en nationale parken wisselen elkaar af. De overweldigende natuur en magische sterrenhemel zijn onvergetelijk!

vanaf € 613 p.p.

8-daagse autorondreis (vanuit Tucumán)

Northwestern Discovery

Per huurauto reist u in eigen tempo van Tucumán naar Salta. Geniet van de grillig gevormde rotsformaties, fantastische kleurschakeringen, wijngebieden, pittoreske dorpjes en koloniale steden.

vanaf € 730 p.p.

6-daagse autorondreis vanuit Punta Arenas

Southern Patagonia Selfdrive

Reis per huurauto door zuidelijk Patagonië van Chili naar Argentinië en ontdek het unieke Torres del Paine Nationaal Park en de Perito Moreno, één van de grootste actieve gletsjers ter wereld.

vanaf € 1148 p.p.

12-daagse rondreis

Surprising Argentina & Brazil

Korte, afwisselende rondreis door Argentinië en Brazilië. Breng een bezoek aan Buenos Aires, de spectaculaire Iguazú watervallen en de bekende stranden van Rio de Janeiro. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2372 p.p.
bestseller

15-daagse rondreis

Highlights of the North

Rondreis door het noorden van Argentinië waarbij u o.a. Buenos Aires, de wijnregio in Cafayate, Salta en de spectaculaire Iguazú watervallen zult bezoeken. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 2428 p.p.

15-daagse rondreis

Highlights of Argentina

Alle hoogtepunten van Argentinië in één reis: Buenos Aires, Península Valdés, Ushuaia, de Perito Moreno gletsjer en de Iguazú watervallen. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3053 p.p.

15-daagse rondreis

The Best of Patagonia

Het beste van Patagonië in één reis! Combineer Chili met Argentinië en breng o.a. een bezoek aan Santiago de Chile, de Perito Moreno gletsjer en Tierra del Fuego. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3436 p.p.
bestseller

18-daagse autorondreis

Transpatagonia Overland

Deze spectaculaire 4WD autorondreis is geschikt voor de echte avonturiers! Via de Carretera Austral rijdt u naar Patagonië waar u Torres del Paine en de Perito Moreno gletsjer kunt bezoeken.

vanaf € 4050 p.p.
bestseller

20-daagse rondreis

Treasures of Argentina & Chile

Ontdek de verborgen schatten van Argentinië en Chili. U bezoekt o.a. Buenos Aires, San Pedro de Atacama, Santiago de Chile, Torres del Paine NP en de Perito Moreno gletsjer. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 4455 p.p.

17-daagse rondreis

Patagonia Connection

Tijdens deze afwisselende reis door Argentinië en Chili bezoekt u o.a. de Perito Moreno gletsjer en Torres del Paine. Daarnaast is ook een 5-daagse cruise-expeditie inbegrepen. U reist in internationaal gezelschap.

vanaf € 4572 p.p.
avatar
Reistip

Plant u een rondreis door Argentinië of naar Chili? In onze wintermaanden kunt u de nationale parken en gletsjers van Patagonië het beste bezoeken. Houdt u in Argentinië rekening met de reisafstanden! Wij adviseren vaak een airpass, zodat u lange binnenlandse trajecten per vliegtuig kunt afleggen, in plaats van per bus. Neemt u ook genoeg tijd om van Buenos Aires te genieten. Wat mij betreft een van de leukste steden ter wereld.


- Reisspecialist Joyce van den Heuvel

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.