- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Zuid-Amerika specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Goed te combineren met bouwstenen en excursies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een lagere prijs
Minimaal drie nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

Argentinië kenmerkt zich door enorme contrasten. Van noord tot zuid laat dit land verbazingwekkende tegenstellingen zien zoals de hoogvlaktes in het noordwesten, het merengebied bij Bariloche, gletsjers in Patagonië en één van ’s werelds grootste wonderen: de watervallen van Iguazú. Stippel zelf een route uit langs de mooiste plekken in Argentinië en beleef dit prachtige land in uw eigen tempo.

Rondreizen of bouwstenen aanpassen aan uw wensen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan reizen en bouwstenen. U heeft in Argentinië de mogelijkheid om individueel te reizen, maar u kunt er ook voor kiezen om samen met een internationaal gezelschap het land te ontdekken. Het is mogelijk om aan de rondreizen en bouwstenen extra overnachtingen toe te voegen zodat u meer tijd heeft om van Argentinië te genieten. U kunt tevens rondreizen met bouwstenen combineren, of zelf een reis samenstellen door een combinatie van bouwstenen te maken. 

Zelf uw route uitstippelen

Heeft u zelf een route bedacht, die u graag wilt omzetten in een reis op maat? De hoofdstad Buenos Aires is dan meestal het startpunt van uw rondreis. Bij het plannen van uw reis naar Argentinië is het belangrijk om vooraf te bepalen welke delen van het land u wilt bezoeken. U kunt een rondreis door het hele land maken, zich concentreren op het noorden of zuiden of het combineren met een bezoek aan Chili of Brazilië. De afstanden in Argentinië zijn groot, maar gemakkelijk te overbruggen per vliegtuig.

Hotels

Wij bieden in Argentinië een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de steden, in een mooie natuurlijke omgeving en nabij de nationale parken. Omdat wij u graag het unieke karakter van het land laten zien, zijn in ons aanbod ook veel kleinschalige hotels en boutique hotels opgenomen. Op deze website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Het overige aanbod gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. Heeft u zelf een hotel in gedachten en staat dit er niet tussen? Dan zullen we dit indien mogelijk opnemen in uw offerte op maat.

Bouwstenen en excursies

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan bouwstenen in Argentinië. Ontdek de grootste verzameling watervallen ter wereld in Puerto Iguazú, bewonder de spectaculaire Perito Moreno gletsjer vanuit El Calafate of verblijf in de levendige stad Ushuaia en maak een kanotocht in Tierra del Fuego Nationaal Park. Bovendien kunt u Argentinië goed combineren met een bezoek aan Chili om daar bijvoorbeeld het mooie Torres del Paine Nationaal Park te ontdekken. Of wat dacht u van een combinatie met Brazilië en het bruisende Rio de Janeiro?

Vliegtickets

Heeft u zelf al vliegtickets geboekt? Geen probleem. Dan verzorgen wij graag voor u het landarrangement.

Uw offerte op maat

Hoe werkt het? U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de voordeligste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van de stad overnachten of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor een verblijf in natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten, of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel, dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels of guesthouses in de juiste prijsklasse selecteren, die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Geef uw wensen aan ons door, dan maken onze Zuid-Amerika specialisten vrijblijvend een offerte op maat voor uw reis naar Argentinië. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany