- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

In Argentinië werken wij met lokale agenten die een uitgebreid aanbod aan hotels, lodges, tours, transfers en andere reisonderdelen bieden. Ons aanbod is zo groot dat we dit onmogelijk kunnen opsommen. Geeft u ons uw specifieke reiswensen door. Wij maken graag een offerte op maat.
U kunt deze hotels uitsluitend boeken als onderdeel van een (eventueel zelf samengesteld) arrangement met minimaal drie overnachtingen

Hotels in Argentinië

Argentinië is een enorm groot land. Van noord naar zuid is het ongeveer 4.000 km en van oost naar west op sommige delen meer dan 1.000 km. Door deze grote afmetingen heeft Argentinië een grote verscheidenheid aan landschappen en klimaatzones en kunt u gedurende het hele jaar wel ergens in dit land op reis gaan. Vanwege de ligging op het zuidelijke halfrond zijn de seizoenen tegenovergesteld aan onze seizoenen, de zomermaanden in Argentinië zijn van november tot en met februari, de wintermaanden van juni tot en met september. In het noordoosten, Iguazu, is een semi-tropisch klimaat en is het er het hele jaar warm. Het regenseizoen is van oktober tot maart. Aan de kust, Buenos Aires en omgeving, is een zeeklimaat met een gemiddelde temperatuur van 24 graden en uitschieters van 30 graden in de zomermaanden. Het zuiden, Patagonië en Tierra del Fuego, kent een extremer klimaat. In de wintermaanden kunnen door hevige sneeuwval in de bergen de wegen naar belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Perito Moreno gletsjer en El Calafate gesloten zijn. Deze regio’s kunnen het best in de zomermaanden bezocht worden.

De kamerprijs

Naast de faciliteiten en luxe, speelt de ligging een belangrijke rol in de kamerprijs. Voor een centrale ligging betaalt u uiteraard meer. Het tarief kan op doordeweekse dagen verschillen van het weekend en wordt beïnvloed door feestdagen en congressen. Met name in de grote steden kan het de moeite lonen om flexibel te zijn met de reisdata zodat wij uw verblijf op de gunstigste dagen kunnen plannen.

Bijzondere overnachtingen

Voor een bijzondere ervaring kunt u overnachten in een eco-lodge in een natuurgebied, een uniek design hotel, een sfeervolle Spaanse haciënda of in een stijlvolle lodge omringd door wijngaarden.

Kamerindeling

Standaardkamers in de Argentinië beschikken over het algemeen over een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Deze kamers zijn geschikt voor één tot twee personen. Indien u met drie personen reist kan er een bed (een zogenaamd roll-away bed) bijgeplaatst worden in de standaardkamer of moet er gekozen worden voor een ander kamertype.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.