Soort

Aantal dagen

Regio

Reisinformatie

Rondreis Indonesië

Indonesië is met ca. 14.000 eilanden de grootste eilandengroep ter wereld. Naast dichtbevolkte streken zoals op het eiland Java, kent Indonesië praktisch onbewoonde gebieden als Kalimantan en Papua. Houdt u van natuur? Dan wachten… Lees meer

Rondreis Indonesië op maat

Stel uw eigen reis door Indonesië samen

Stippel zelf uw rondreis door Indonesië uit. Onze Azië-specialisten geven u advies over de route en boeken de hotels, vliegreis en eventuele bouwstenen en excursies. Inclusief chauffeur en gids.

vanaf € 79 p.p.

7-daagse combinatiereis

Island Hopping Lombok & Gili Trawangan

Na de heftige aardbevingen verloopt het herstel voorspoedig en ontvangen de inwoners van Lombok en de Gili eilanden u weer met open armen. Uw komst wordt zeer gewaardeerd!

vanaf € 412 p.p.

9-daagse combinatiereis

Island Hopping Bali, Lombok & Gili Trawangan

Ontdek Indonesië tijdens een Island Hopping vakantie. Per ferry zijn Bali, Lombok en de Gili-eilanden makkelijk met elkaar te combineren. Een veelzijdige en ontspannen strandvakantie.

Nu vanaf € 686 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Island Hopping around Bali

Leuke Island Hopping reis van Bali naar Gili Trawangan, Lombok en Nusa Lembongan. Ontdek de verschillende karakters van de eilanden en geniet van de combinatie van cultuur en strand.

vanaf € 1499 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Treasures of Bali

Deze rondreis op Bali biedt unieke ervaringen zoals een kookworkshop, wandelen door de sawa's, dolfijnen spotten en relaxen op Nusa Lembongan. Verblijf in kleinschalige hotels met een mooie ligging.

Nu vanaf € 1792 p.p.

16-daagse privé-rondreis

Java Bali Overland

Privé-rondreis met alle hoogtepunten van Java: Jakarta, Bandung, Yogyakarta, Borobudur en de Bromo vulkaan. Ontspan in sereen Ubud en relax aan het strand van Sanur, Bali. Inclusief vliegreis.

Nu vanaf € 1898 p.p.

17-daagse privé-rondreis

Discover Sulawesi & Bali

Een indrukwekkende reis vol culturele hoogtepunten, prachtige natuur en tropische stranden. U bezoekt onder meer Makassar, Torajaland, Ubud en Sanur. Inclusief vliegreis per Garuda Indonesia.

vanaf € 2207 p.p.

17-daagse privé-rondreis

Sumatra Overland & Relaxing Bali

De vulkanen, ongerepte regenwouden, plantages, stranden en vele bijzondere diersoorten maken Sumatra een droombestemming voor natuurliefhebbers. Aansluitend relaxen op Bali.

vanaf € 2342 p.p.

23-daagse privé-rondreis

Sumatra, Java & Bali Highlights

Zeer afwisselende rondreis over drie prachtige Indonesische eilanden, vol hoogtepunten en bijzondere ervaringen. U sluit de reis af met een paar heerlijke dagen op het strand van Sanur.

vanaf € 3122 p.p.
avatar
Reistip

Regenwouden, vulkaanlandschappen, rijstvelden, prachtige stranden en fascinerende culturen: Indonesië is een bijzonder veelzijdig vakantieland. De eilanden zijn goed met elkaar te combineren. Veel NBBS-reizigers bezoeken Indonesië met een privé-chauffeur en gids. Een ideale manier van reizen, die bovendien goed betaalbaar is. Ook reizen op maat zijn populair; wij maken graag een offerte voor uw persoonlijke reisplan.


- Reisspecialist Remona Bek

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.