vanaf € 103,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bepaal zelf de route
Onze Azië-specialisten geven u advies over uw reisplan
Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels
Rondreis inclusief Engels- of Nederlandssprekende gids. Op Bali kunt u er ook voor kiezen enkel met een chauffeur te reizen
De hotels worden door ons geboekt (minimaal 7 nachten), de vlucht kunnen we ook voor u regelen
Goed te combineren met bouwstenen en excursies, wij geven u graag advies
Komt de route die u heeft bedacht overeen met een van onze bestaande rondreizen (eventueel met extra nachten), dan offreren wij u de bestaande rondreis. U betaalt dan een aantrekkelijker prijs
Minimaal zeven nachten
Voor het samenstellen van uw reis berekenen wij € 40 administratiekosten per boeking

De goede mogelijkheden om eilanden met elkaar te combineren en de historische banden met Nederland maken Indonesië een populaire bestemming voor reizigers die zelf een route willen uitstippelen. Reizen met een privé-chauffeur en gids in Indonesië is bovendien zeer goed betaalbaar.

Zelf uw route uitstippelen

Wilt u zelf uw rondreis door Indonesië uitstippelen? Gebruikt u dan de afstandstabel om uw route te bepalen. Houdt u er rekening mee dat de reistijd in Indonesië een stuk langer is dan u gewend bent. De wegen en het verkeer dat u onderweg tegenkomt kunnen weleens voor vertraging zorgen. Door het rustige reistempo kunt u wel volop genieten van de omgeving. Ziet u een ossenkar door het land ploegen of een fotogeniek rijstveld? Dit is Indonesië: een stop is zo gemaakt.

Een combinatiereis door Java en Bali kan natuurlijk ook, met de ferry staat u in korte tijd op het andere eiland. Wij geven u graag suggesties voor hotels en reismogelijkheden of maken een offerte op maat met de accommodaties, vliegreis en route die u heeft geselecteerd.

Privé-chauffeur en gids

Wij raden u aan om in Indonesië niet zelf auto te rijden. Tijdens uw rondreis op maat reist u daarom met een privé-chauffeur en indien gewenst ook een gids. U kunt in overleg uw tijd indelen en de drukte bij bezienswaardigheden vermijden. Zo geniet u onbezorgd van uw vakantie. Afhankelijk van het aantal personen waaruit uw gezin of reisgezelschap bestaat, heeft u de beschikking over een personenauto of minibus. U volgt de route die u zelf heeft uitgestippeld en onze Azië-specialisten geven u graag suggesties of maken een offerte op maat met de accommodaties die u heeft geselecteerd.

Hotels

Wij bieden in Indonesië een uitgebreide selectie hotels van twee tot vijf sterren. In de grote steden, bij bezienswaardigheden en in een mooie natuurlijke omgeving. Op de website worden de speciaal aanbevolen hotels genoemd. Omdat wij u graag het unieke van het land laten zien, vindt u hier veel bijzondere en boetiek-stijl accommodaties, bijvoorbeeld in de omgeving van Ubud en bij het Ijen Nationaal Park. Het overige aanbod van hotels gebruiken wij in de offertes en vindt u verder niet terug op de website. 

Eilanden combineren

De eilanden van Indonesië hebben elk een eigen karakter. Door excursies toe te voegen aan uw programma kunt u uw reis zo actief en avontuurlijk maken als u zelf wilt. Populair zijn combinatiereizen naar twee of drie eilanden. Zo maakt u een veelzijdige reis én kunt u aan het einde van uw vakantie ontspannen aan het strand. Een verblijf op Bali is hiervoor uitermate geschikt. Wilt u nog wat meer zien van Indonesië, kijkt u dan eens op onze Island Hopping pagina. Per ferry staat u zo op Lombok of met uw voeten in het witte zand van een van de Gili-eilanden.

Back to my roots

Vanwege de historische banden hebben veel Nederlanders een familiegeschiedenis in Indonesië. Wilt u de plaats bezoeken waar u bent opgegroeid of waar uw ouders hebben gewoond? Wij nemen deze plaats graag op in onze offerte.

Bouwstenen

Op deze website vindt u een uitgebreid aanbod aan excursies en bouwstenen in Indonesië. Zo kunt u ook bestemmingen als Sumatra, Sulawesi, Komodo of Papua met uw reis door Java en Bali combineren. Onze Azië-specialisten geven u graag advies.

Hoe werkt het?

U bepaalt uw reisdata (bij voorkeur met enige speling zodat wij uw vliegreis op de goedkoopste datum kunnen boeken) en route en geeft aan hoeveel nachten u in elke plaats wilt verblijven. Tevens laat u ons weten welke hotelcategorie past bij uw budget: toeristenklasse, middenklasse, eerste klasse of deluxe. Met een gemiddelde prijs die u voor een overnachting wilt uitgeven, kunnen wij ook goed uit de voeten. De ligging van de accommodaties is ook belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld in het centrum van een plaats overnachten of daarbuiten voor een lagere prijs? Datzelfde geldt voor de natuurgebieden. Houdt u van grotere hotels met veel faciliteiten of juist wat kleiner met een bijzondere sfeer? Als wij goed op de hoogte zijn van uw voorkeuren, zal onze offerte aansluiten bij uw wensen. 

Indien u in sommige plaatsen een voorkeur heeft voor een bepaald hotel dan horen wij dat graag. Dit is echter geen vereiste. Uit ons grote aanbod kunnen wij de hotels in de juiste prijsklasse selecteren die op dat moment kamers beschikbaar hebben.

Afstandentabel Java

Bandung BND              
Bogor 125 BOG            
Bromo 869 905 BRM        
Ijen NP 1024 1057 202 INP        
Jakarta 180 55 874 1026 CGK      
Kalibaru 1009 1042 212 81 1011 KBU    
Solo 467 593 330 469 585 454 SOL  
Yogyakarta 428 554 369 526 565 512 66

JOG

Afstanden in kilometers. Op Java is het startpunt van uw reis Jakarta of Yogyakarta. Indien de reis in dezelfde plaats eindigt, zijn geen drop-off kosten van toepassing. Voor pick-up en drop off in andere plaatsen gelden toeslagen.

Afstandentabel Bali

Lake Batur LBT              
Lovina 66 LOV            
Ngurah Rai Airport 80 102 DPS          
Munduk 73 65 78 MUN      
Pemuteran 117 121 134 63 PEM      
Sanur 60 96 14 72 129 SNR    
Sidemen 43 34 53 86 156 39 SID  
Ubud 40 106 36 58 114 30 30 UBD

Afstanden in kilometers. Op Bali is het startpunt van uw reis Zuid-Bali. Indien de reis in dezelfde plaats eindigt, zijn geen drop-off kosten van toepassing. Voor pick-up en drop-off in het noorden, oosten en westen van Bali gelden toeslagen.

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany