Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Tanzania & Zanzibar

Tanzania ligt in Oost-Afrika aan de Indische Oceaan. Het land heeft prachtige nationale parken, ongerepte natuur en enorme kuddes wild. De authentieke Masai bevolking leeft ook in Tanzania, een semi-nomadenstam met uitbundige versieringen in… Lees meer

9-daagse rondreis

Southern Safari & Zanzibar

Ga tijdens deze heerlijke reis op een korte safari in het ongerepte Selous Game Reserve en geniet daarna van zon, zee en strand op Zanzibar! Diverse safari-activiteiten zijn inbegrepen.

vanaf € 2506 p.p.

9-daagse groepsrondreis

Tanzania Explorer

Tijdens deze groepsrondreis per 4WD safarivoertuig bezoekt u drie fascinerende wildparken. U rijdt door prachtig landschap en gaat op zoek naar de Big Five. Keuze uit twee hotelcategorieën.

vanaf € 2976 p.p.

9-daagse safari

Tanzania Highlights

Tijdens deze privé-rondreis per 4WD bezoekt u drie fascinerende wildparken: Lake Manyara, Serengeti en de Ngorongoro krater. Tip: combineer met een verblijf op Zanzibar!

vanaf € 3151 p.p.

12-daagse privé-rondreis

Total Tanzania Safari & Beach

Deze populaire privé-safari per 4WD is een combinatie van de nationale parken in het noorden van Tanzania en het tropische eiland Zanzibar. Keuze uit drie hotelcategorieën.

vanaf € 3792 p.p.
bestseller

14-daagse safari per 4WD

East Africa Explorer

Tijdens deze unieke safari per 4WD voertuig ziet u het beste van Kenia en Tanzania. Ervaar het pure Out of Africa gevoel! U bezoekt diverse nationale parken, waaronder de Serengeti en Masai Mara.

vanaf € 5011 p.p.
bestseller

15-daagse privé-safari

Discover Southern Tanzania & Zanzibar

Privé-safari langs minder bekende en onaangetaste parken in het zuiden van Tanzania. U sluit uw rondreis af met een strandverbijf op het tropische eiland Zanzibar.

vanaf € 5036 p.p.
avatar
Reistip

Als liefhebber van Afrika heb ik veel safarilanden bezocht. Wat in Tanzania het meest indruk op mij maakte, waren de enorme kuddes wild in Serengeti National Park. Wilt u iets bijzonders beleven? Maak dan een ballonsafari boven de Serengeti. Tijdens zonsopgang heeft u vanuit de ballon een schitterend uitzicht over de kuddes op de vlakte. De ballonvaart wordt afgesloten met een champagne-ontbijt in de Afrikaanse bush. Een unieke ervaring!


- Reisspecialist Ineke Slootweg

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.