Soort

Aantal dagen

Regio

Reisinformatie

Rondreis Australië

Het enorme continent aan de andere kant van de wereld is een unieke bestemming voor een rondreis per auto, bus of camper. De wegen en de bewegwijzering zijn goed en de huurauto’s en campers… Lees meer

Autorondreis Australië op maat

Stel uw autorondreis Australië samen

Stippel zelf uw autorondreis door Australië uit. Onze Down Under-specialisten geven u advies over de route en boeken voor u de hotels, vliegreis en autohuur.

- offerte op maat -

9-daagse autorondreis

Terrific Tasmania

Rondreis per huurauto door het imposante en afwisselende landschap van Tasmanië. U bezoekt de prachtige oostkust, de nationale parken van Freycinet en Cradle Mountain en de ruige westkust.

vanaf € 502 p.p.

14-daagse autorondreis

Cities, Outback & Nature

Ontdek een minder bekend deel van de zuidelijke staten van Australië. Uiteraard ziet u Melbourne en Adelaide, maar ook de Outback en de natuur in Grampians en Flinders Ranges NP.

vanaf € 780 p.p.

14-daagse autorondreis

Southern Scenic Highlights

Rondreis van Sydney naar Adelaide. Hoogtepunten: het kustgebied bij Lakes Entrance, Melbourne, Great Ocean Road, het wijngebied van Barossa Valley en de pinguïns bij Phillip Island.

vanaf € 802 p.p.
bestseller

11-daagse autorondreis

Red Centre & Top End

Mooie rondreis door de Northern Territory. Vanuit Darwin rijdt u naar het rode centrum van Australië. Inclusief Litchfield en Kakadu NP, Katherine, Alice Springs, Kings Canyon en Ayers Rock.

vanaf € 815 p.p.
bestseller

15-daagse autorondreis

Natural Treasures of Queensland

Ontdek de natuurgebieden en wandelroutes van Queensland zoals de Glass House Mountains en Eungella NP. Tevens kunt u genieten van de heerlijke stranden van Noosa, Mission Beach en Palm Cove.

vanaf € 1008 p.p.

17-daagse autorondreis

G’Day Sunshine

Aan de oostkust bezoekt u o.a. Sydney, Byron Bay, Lamington NP, Fraser Island, de Whitsunday Islands, Great Barrier Reef en het tropische Cairns. Nu ook met verblijf in appartementen.

vanaf € 1134 p.p.
bestseller

17-daagse autorondreis

Kids go Down Under

Maak met uw gezin een afwisselende autorondreis langs de populaire oostkust van Australië. Vanuit Sydney rijdt u in een rustig tempo naar Queensland. Onderweg kunt u leuke activiteiten ondernemen.

vanaf € 1136 p.p.
kids

21-daagse autorondreis

Wonders of Western Australia

Per 4WD door de pure Outback van West-Australië. U rijdt door onontdekt, bijzonder landschap, langs diepe kloven en verlaten stranden. Inclusief Monkey Mia en Kakadu NP.

vanaf € 1209 p.p.
bestseller

8-daagse individuele treinrondreis

Australia by Train (Cairns-Brisbane)

Per trein langs de oostkust van Australië, van Cairns naar Brisbane. Diverse excursies inbegrepen: snorkelen bij het Great Barrier Reef en een 4WD tour op Fraser Island. Overnachting in hotels.

vanaf € 1237 p.p.
trein
avatar
Reistip

Met onze rondreizen door Australië kunt u letterlijk en figuurlijk veel kanten op. NBBS-reizigers vinden het vaak ook leuk om zelf een reis samen te stellen door bouwstenen te combineren met auto- of camperhuur, zeker als zij al vaker in Australië zijn geweest. Aanraders zijn wat mij betreft de Whitsundays, Kangaroo Island en een Outback kampeersafari. En tijdens de vliegreis een stopover in Hongkong!


- Reisspecialist Remona Bek

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.