Soort

Aantal dagen

Rondreis Verenigde Arabische Emiraten

Zeven Emiraten vormen samen de Verenigde Arabische Emiraten: Abu Dhabi (tevens hoofdstad), Dubai, Sarjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. Toeristisch zijn Dubai en Abu Dhabi het meest ontwikkeld. De Verenigde Arabische… Lees meer

7-daagse rondreis

Amazing Abu Dhabi

Abu Dhabi ontwikkelt zich in rap tempo tot de culturele hotspot van het Midden-Oosten. Samen met de Liwa woestijn en de oasestad Al Ain is het een perfecte bestemming voor een winterbreak.

vanaf € 1046 p.p.

10-daags City & Beach arrangement

Dubai & Mauritius

Combineer uw verblijf op Mauritius met een bezoek aan de fascinerende stad Dubai en maak van uw vakantie een unieke City & Beach reis.

vanaf € 2154 p.p.

9-daags City & Beach arrangement

Dubai & Malediven

Ontdek in een paar dagen de fascinerende stad Dubai en geniet daarna van de paradijselijke Malediven. Een heerlijke semi-actieve strandvakantie voor in de wintermaanden.

vanaf € 2359 p.p.

14-daagse privé-rondreis (deels per 4WD huurauto)

Impressive Dubai & Oman

Drie bijzondere bestemmingen gecombineerd in één reis: fascinerend Dubai, het ruige Musandam en betoverend Oman. Maak kennis met Arabische sferen, geschiedenis en prachtige natuur.

vanaf € 2604 p.p.
avatar
Reistip

Dubai is een ultramoderne, kosmopolitische stad. Een uitgesproken bestemming voor een luxe vakantie. Wereldberoemd zijn de indrukwekkende bouwwerken Burj al Arab, Burj Khalifa en het Palm Jumeirah project. De combinatie van de grootste shopping malls ter wereld en de lage belastingen, maakt Dubai een winkelparadijs. Dubai is ook een ideale combinatie met Sri Lanka en de Malediven. Ik geef u graag advies op basis van mijn eigen reiservaringen.


- Reisspecialist Rosina Stolk

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.