- prijs op aanvraag -

Dit product betreft een maatwerkoplossing
en kent geen vaste vanafprijs.

In het kort

Dit arrangement kent geen vaste vanafprijs. Heeft u interesse voor deze reis dan maken wij voor u graag een offerte op maat.
Optionele excursies mogelijk op Mauritius, zie elders op deze website

Dag tot dag

 

Dag
1

Amsterdam – Dubai

U vliegt in de avond per Emirates naar Dubai.

Dag
2-3

Dubai

In de ochtend van dag 2 komt u aan in Dubai. Transfer vanaf de luchthaven naar het hotel van uw keuze. Twee overnachtingen in Dubai, een stad waar alles mogelijk lijkt. Meer informatie over de twee dagen in Dubai vindt u hier.

Dag
4

Dubai – Mauritius

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht naar Mauritius. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht waar u vijf nachten verblijft. (O,D)

Dag
5-8

Mauritius

Het tropische Mauritius beschikt over een van ’s werelds mooiste koraalriffen, waar duikers zich geheel kunnen uitleven. Het eiland biedt tevens vele mogelijkheden om te snorkelen, surfen, zeilen en diepzeevissen. Het achterland is de moeite waard om op eigen gelegenheid met een auto te verkennen. Er is tevens een uitgebreid aanbod aan excursiemogelijkheden zoals de botanische tuin van Pamplemousses met de grote waterlelies en talipotpalmen, het idyllische eilandje Ile aux Cerfs en het groene Black River Gorges National Park.

Mauritius heeft een ruim aanbod aan hotels. U vindt een selectie op onze website, waarvan hier twee aanraders:

Zilwa Attitude Hotel, een comfortabel eerste klasse hotel met een ontspannen eilandsfeer.

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa, al jaren onze besteller. Gelegen aan een mooie baai. Verblijf op All Inclusive basis is mogelijk.

Dag
9-10

Mauritius – Amsterdam

U heeft vanochtend en vanmiddag nog de tijd om van het strand en de faciliteiten van uw hotel te genieten. Aan het begin van de avond wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht via Dubai terug naar Amsterdam. U komt op dag 10 aan het begin van de middag aan in Amsterdam. (Dag 9: O)

 

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany