BESTEMMINGEN

Een review uit Mauritius

Trouwen op Mauritius

Quirina de Jong over een reis in Mauritius op 26 april 2013

In september 2012 zijn mijn man en ik getrouwd op het tropische eiland Mauritius. Een onvergetelijke romantische ervaring! Tijdens mijn werk op de Product Afdeling zie ik dagelijks de meest prachtige, leuke, avontuurlijke en romantische reizen voorbij komen naar diverse bestemmingen. Zo ook trouwpakketten op tropische eilanden.

Geen seconde twijfel

Toen mijn man en ik besloten te trouwen hebben we ook geen seconde getwijfeld; wij gaan trouwen op Mauritius! Wij hebben gekozen om te trouwen in het boutique hotel La Palmeraie aan de oostkust van Mauritius. Wat een geweldige keuze! De service was perfect, de ligging prachtig, de inrichting van de kamers mooi en het eten heerlijk.

Vliegen met Emirates

Samen met onze familie en een aantal goede vrienden vlogen we met de Emirates via Dubai naar Mauritius. Vier dagen voor onze grote dag kwamen we aan in hotel La Palmeraie, waar we werden verwelkomd met een heerlijk tropisch sapje. Zodra je de receptie binnen stapt heb je een schitterend uitzicht op zee en is de vakantie echt begonnen. De rest van de dag konden we rustig bijkomen van onze reis en genieten van de faciliteiten van het hotel. Een behandeling in de spa is een echte aanrader!

Formaliteiten regelen

De volgende dag werden mijn man en ik opgehaald en naar Port Louis gebracht om alle formaliteiten te regelen. Omdat wij in een vrij rustige periode zijn getrouwd waren wij na ca. 45 minuten klaar en konden we de rest van de dag weer genieten van het heerlijke zonnetje. Aan het einde van de middag hadden wij een afspraak met de ‘Wedding Planner’ om onze wensen te bespreken. Echt alles was mogelijk en wij hebben ons nergens druk over hoeven maken! Een heerlijk gevoel, een stress-vrije bruiloft! De volgende dag hebben we een heerlijke cruise op een zeilcatamaran gemaakt en zonder zenuwen genoten van onze vakantie.

De grote dag!

De ceremonie stond gepland om 16.00 uur, dus ik had ruim de tijd om me klaar te maken. In de prachtige spa van het hotel is mijn haar gedaan en werd mijn make-up aangebracht. Spannend! Ondertussen kon mijn man nog even genieten van de wind op zijn kite-surf board. Maar deze wind had helaas ook een nadeel. Omdat de wind te hard werd, moest onze trouwlocatie op het laatste moment worden verplaatst. Uiteraard was dit geen enkel probleem voor onze deskundige en zeer ervaren wedding planner. Hij heeft een prachtige nieuwe locatie uitgezocht, nog mooier dan de oorspronkelijke locatie! Op het strand hebben wij elkaar het ja-woord gegeven. De foto’s zijn gemaakt door een professionele fotograaf. De prachtige en grote taart hebben wij met alle gasten van het hotel gedeeld. Na het maken van de foto’s op het strand, prachtige locaties in het hotel en op onze honeymoon suite genoten we van een heerlijk diner, een traditionele Sega dans en een geweldige feestavond met onze familie, vrienden en mede hotelgasten! Het was de perfecte bruiloft!

Trou aux Biches

Onze huwelijksreis hebben we aan de andere kant van het eiland doorgebracht, namelijk in het boutique hotel Le Sakoa in Trou aux Biches. Dit intieme hotel heeft maar zestien kamers, alle met een unieke inrichting. Wij hadden een kamer met uitzicht op zee. Ook hier was het weer genieten. Nabij zijn vele restaurantjes te vinden en het is gemakkelijk om een bezoek te brengen aan de levendige plaats Grand Baie. Ik kan iedereen aanraden om op dit eiland te trouwen! Eenmaal terug in Nederland brengt u gewoon uw trouwpapieren naar het gemeentehuis en na een aantal weken krijgt u uw officiële trouwdocumenten gewoon thuis gestuurd. Tip: Air Mauritius biedt in het laagseizoen mooie kortingen voor bruiden. Deze bedraagt veelal 20%. Vraagt u ons naar de voorwaarden.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany