Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Ecuador & Galápagos

Het compacte Ecuador is het land met de grootste biodiversiteit ter wereld. De inwoners zelf spreken over 'vier werelden in één land'; de kuststreek, het Andesgebergte, het Amazonegebied en de Galápagos Eilanden. Dit kleinste… Lees meer

15-daagse rondreis inclusief Galápagos

Explore Ecuador in another way

Tijdens deze reis per (mini)bus en openbaar vervoer bezoekt u prachtige koloniale steden en maakt u een spectaculaire treinrit door de Andes. Inclusief 5 dagen Galápagos Islandhopping.

vanaf € 2943 p.p.
bestseller

15-daagse privé-rondreis

Andes & Amazon Experience

Afwisselende rondreis met o.a. bezoek aan Quito, het Quilotoa kratermeer, de Amazone-jungle, Cuenca en indianendorpen. Inclusief spectaculaire treinrit door de Andes. Verblijf in kleinschalige hotels.

vanaf € 2966 p.p.
avatar
Reistip

Vulkanen, het Andesgebergte, nevelwouden, indianendorpjes, koloniale steden… in het compacte Ecuador vindt u alles op een relatief klein oppervlak. Het land is zeer makkelijk te bereizen. Het hoogtepunt van een reis naar Ecuador is een bezoek aan de Galápagos eilanden! U kunt de eilanden per expeditieschip ontdekken, maar ook een verblijf in een eco-hotel en island hopping behoren tot de mogelijkheden. Wij geven u graag advies.


- Reisspecialist Martine van Hooff

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.