Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Chili

Chili kenmerkt zich door een enorme landschappelijke diversiteit en een gastvrije bevolking, wat het land tot een van de meest boeiende bestemmingen in Zuid-Amerika maakt. Rondreis Chili plannen Bij het plannen van uw reis… Lees meer

15-daagse rondreis

The Best of Patagonia

Het beste van Patagonië in één reis! Combineer Chili met Argentinië en breng o.a. een bezoek aan Santiago de Chile, de Perito Moreno gletsjer en Tierra del Fuego. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 3436 p.p.
bestseller

17-daagse autorondreis

North & South Chile

Combineer tijdens deze autorondreis per 4WD het noorden en zuiden van Chili. Bezoek Santiago de Chile, de desolate Atacama woestijn en het Torres del Paine National Park.

vanaf € 3790 p.p.

18-daagse autorondreis

Transpatagonia Overland

Deze spectaculaire autorondreis per 4WD is geschikt voor de echte avonturiers! Via de Carretera Austral rijdt u door Patagonië waar u Torres del Paine en de Perito Moreno gletsjer kunt bezoeken.

vanaf € 4115 p.p.
bestseller

20-daagse rondreis

Treasures of Argentina & Chile

Ontdek de verborgen schatten van Argentinië en Chili. U bezoekt o.a. Buenos Aires, San Pedro de Atacama, Santiago de Chile, Torres del Paine NP en de Perito Moreno gletsjer. U reist privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 4455 p.p.

17-daagse rondreis

Patagonia Connection

Tijdens deze afwisselende reis door Argentinië en Chili bezoekt u o.a. de Perito Moreno gletsjer en Torres del Paine. Daarnaast is ook een 5-daagse cruise-expeditie inbegrepen. U reist in internationaal gezelschap.

vanaf € 4572 p.p.

15-daagse rondreis

Chilean Contrasts

Een rondreis vol contrasten inclusief Santiago de Chile, Valparaíso, de Altiplano hoogvlakte, de woestijn van San Pedro de Atacama, het merengebied en Chiloé. U reist privé of in internationaal gezelschap

vanaf € 4876 p.p.

24-daagse rondreis

South American Highlights

Zie alle hoogtepunten van Zuid-Amerika in ruim drie weken tijdens deze unieke combinatiereis door Peru, Bolivia, Chili, Argentinië en Brazilië. Reis privé of in internationaal gezelschap.

vanaf € 5101 p.p.

21-daagse rondreis

Flavors of Argentina & Chile

Tijdens deze complete rondreis bezoekt u o.a. Buenos Aires, de wijnregio's van Argentinië en Chili en Torres del Paine. Daarnaast is ook een 4-daagse cruise-expeditie inbegrepen. U reist in internationaal gezelschap.

vanaf € 6558 p.p.
avatar
Reistip

Plant u een rondreis door Patagonië, in het uiterste zuiden van Chili en Argentinië? In onze wintermaanden kunt u de nationale parken en gletsjers van Patagonië het beste bezoeken. Houdt u in Chili rekening met de reisafstanden, het land is ca. 4000 km lang! Wij adviseren vaak een airpass, zodat u lange binnenlandse trajecten per vliegtuig kunt afleggen. Het midden en noorden van Chili kunt u het hele jaar door bezoeken.


- Reisspecialist Ineke Slootweg

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.