BESTEMMINGEN

Een review uit Argentinië

W-trekking Torres del Paine

Hanneke over een reis in Argentinië op 13 februari 2020

Wat een schitterend gebied is Torres del Paine!

Hoge, kale pieken, een afwisselend groen berglandschap en gezellige refugio’s. Best pittige wandelingen, maar ook fantastische uitzichten.

Wij troffen het geweldig: ’s morgens regen, maar ’s middags, toen we boven op de Mirador les Torres waren, trok de bewolking op en was het uitzicht waanzinnig mooi. Wat voel je je dan nietig en tegelijk gigantisch rijk! En ook bij de Mirador Lookout Británico, met zijn 360˚ view op hoge pieken, hoorden we niets anders dan “unbelievable” om ons heen, van jong en (iets) ouder.   

Het in eigen tempo wandelen door zo’n mooi puur landschap was echt genieten! En het slapen in de refugio’s en de contacten met andere wandelaars maakten voor mij de beleving nog intenser.

20 jaar geleden was ik ook in dit gebied en toen heb ik een paar stukjes gelopen. En nu (67 jaar oud!) heb ik de hele route gedaan en ik heb weer ontzettend genoten.

Voor iedereen die van bergen en wandelen houdt: De W-trekking, doen!

Hanneke, december 2019

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany