NL sprekende reisleiding
vanaf € 2092,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Wanneer u vóór 31 maart 2022 boekt met vertrek in de periode 23 april t/m 24 september 2022 ontvangt u een korting van € 45,- per persoon
Korting alleen van toepassing op nieuwe boekingen inclusief vliegreis.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
New York, Boston, Washington D.C.
Toronto, Québec City, Montréal, Niagara Falls
Busrondreis met Nederlandssprekende reisbegeleiding op geselecteerde vertrekdata
Gegarandeerd vertrek
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt vandaag naar New York. Na aankomst in New York gaat u naar uw hotel. De rest van de dag heeft u tijd om ‘the Big Apple’ te verkennen. Maak kennis met Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Central Park en het Empire State Building. ’s Avonds heeft u in de verschillende etnische wijken keuze uit restaurants uit alle windstreken.

Dag
2

New York – Boston (401 km)

U laat New York achter u en rijdt naar Boston. Tijdens een korte stadstour ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze Europees aandoende stad, zoals Faneuil Hall Marketplace en Harvard University. ’s Avonds heeft u alle tijd om te wandelen op de Freedom Trail, een historische wandelroute door de straten van de oude stad. Deze route is zo’n 4 km lang en leidt langs belangrijke bezienswaardigheden. Ook leuk is een ritje met de Old Town Trolley. U overnacht in Boston.

Dag
3

Boston – Québec City (627 km)

Via een fraaie rit door de staat Maine rijdt u naar de grens van Canada. U verblijft in Québec City, één van de mooiste historische steden van Canada. In 1985 werd Québec als eerste Noord-Amerikaanse stad door UNESCO tot Werelderfgoed verklaard. Een fort omringt de gehele oude stad en veel van de gebouwen binnen de stadsmuren staan bekend als historische monumenten, waarvan Château Frontenac het indrukwekkendst is. Met haar smalle, kronkelende straatjes en prachtige historische bouwwerken heeft deze stad haar sfeer weten te behouden. In de restaurants en op de vele terrassen kunt u onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijke maaltijd genieten van deze prachtige stad.

Dag
4

Québec City – Montréal (301 km)

’s Morgens geniet u tijdens een stadstour van Québec City. Vervolgens vertrekt u naar de elegante tweetalige stad Montréal. Deze bruisende stad ligt op een eiland in de St. Lawrence rivier en staat bekend om zijn Franse charme, levendige kunstwereld en karakteristieke stadsleven. Tijdens een stadstour ziet u historische gebouwen, schilderachtige straatjes en gezellige pleintjes. Het uitzicht vanaf de Olympische toren op de St. Lawrence River is schitterend.

Dag
5

Montréal – Ottawa – Toronto (696 km)

Uw volgende bestemming is Ottawa, Canada’s hoofdstad met een rijke geschiedenis. Tijdens een korte stadstour zult u kennis maken met deze mooie stad. Via de St. Lawrence Seaway, met prachtige vergezichten over het 1000 Islands gebied, vervolgt u de route. Thousand Islands is een archipel in de rivier. De 1793 eilanden in verschillende grootte strekken zich hier uit over een lengte van 80 kilometer. De grootste eilanden zijn 100 vierkante kilometer in oppervlakte, terwijl de kleinste slechts onbewoonde rotsen zijn. Uw eindbestemming van vandaag is Toronto. De stad staat bekend om zijn kosmopolitische architectuur en torenhoge wolkenkrabbers die weerspiegelen in het water van het meer van Ontario.

Dag
6

Toronto – Niagara Falls (145 km)

’s Ochtends maakt u een stadstour door Toronto en zult u alle belangrijke ‘highlights’ van deze stad te zien krijgen. Toronto staat bekend om de fraaie ligging aan Lake Ontario en haar rijke architectuur met als middelpunt de 553 meter hoge CN Tower, tot voor kort het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld. Vervolgens reist u verder naar de indrukwekkende Niagara Falls. Deze behoren tot de bekendste watervallen ter wereld. De watervallen vormen de natuurlijke grens tussen de USA en Canada. De breedte en de stuwkracht van het water zijn indrukwekkend. U kunt optioneel een boottocht maken, tot vlakbij de watervallen. U overnacht nabij de Niagara Falls.

Dag
7

Niagara Falls – Amish Country (632 km)

Geniet van het landschap van upstate New York, bekend als de Finger Lakes Region. De reeks van lange, smalle meren in deze regio is een populaire attractie voor reizigers. Met meer dan honderd wijngaarden in de nabije omgeving van de meren, is dit tevens het grootste wijn producende gebied van de staat. In de middag bezoekt u de historische Gettysburg Civil War National Battleground, lokatie van de grootste veldslag in de Amerikaanse geschiedenis. U overnacht in het zuiden van Pennsylvania.

Dag
8

Amish Country – Washington D.C. (224 km)

U reist vandaag terug in de tijd met een bezoek aan het Amish Museum. De Amish leven in een wereld waar de tijd is stil blijven staan rond 1850. In de middag vertrekt u in de richting van de hoofdstad van de Verenigde Staten; Washington D.C. U verblijft hier twee nachten.

Dag
9

Washington D.C.

Vandaag ziet u tijdens een stadstour de hoogtepunten van deze kosmopolitische stad. U passeert het Washington Monument, het Witte Huis, Arlington Cemetery en het Capitool. De rest van de middag is ter vrije besteding. Voor de museumliefhebber is het Smithsonian Institution een uitgelezen kans. Deze verzamelplaats van het Amerikaanse erfgoed omvat maar liefst 9 musea, die alle gratis toegankelijk zijn en zeker de moeite waard.

Dag
10

Washington D.C. – Philadelphia – New York (415 km)

Vandaag gaat uw reis door naar New York, via de ‘geboorteplaats van de USA’; Philadelphia. De stad speelde een belangrijke rol in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Ze werd gesticht in 1681, was in 1776 toneel van de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring en was van 1790 tot 1800 de hoofdstad. Na een bezoek aan de Liberty Bell en Independence Hall reist u door naar New York City, waar u aan het einde van de middag aan zult komen. U verblijft nog één nacht in deze wereldstad.

Dag
11

New York – Amsterdam

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag
12

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany