vanaf € 1230,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKKORTING
Boek uiterlijk 31 oktober voor de periode 03.12.22-15.12.22, 03.01.23-16.02.23, 27.02.23-09.03.23 of 27.03.23-10.04.23 en ontvang een korting van € 70 p.p.
Boek uiterlijk 30 november voor de periode 03.12.22-15.12.22, 03.01.23-16.02.23, 27.02.23-09.03.23 of 27.03.23-10.04.23 en ontvang een korting van € 35 p.p.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer
Inclusief skipassen en diverse transfers
Sneeuwzeker van medio november tot medio april
Vervoer van ski-uitrusting tijdens de Air Canada vliegreis
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen. Of vraag ons naar de overige mogelijkheden voor wintersportreizen in Canada
Heeft u voorkeur voor een luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Calgary – Banff

U vliegt van Amsterdam naar Calgary in de provincie Alberta in West Canada. Na aankomst op de luchthaven maakt u een transfer naar Banff, gelegen in Banff National Park in de prachtige Rocky Mountains. Overnachting in Banff.

Dag
2-3

Banff

Banff National Park is in de winter uitermate geschikt om te skiën. Het is in grootte het tweede skigebied van Canada en bestaat uit Banff Mount Norquai, Sunshine Village en Lake Louise. Deze kleinere gebieden liggen in de Rocky Mountains rond de dorpen Banff en Lake Louise. Dit gebied biedt u perfecte sneeuwcondities, rust en een overweldigende natuur. Bovendien duurt het sneeuwseizoen er zes maanden! Door de droge lucht vindt u er de bekende Canadese poedersneeuw. Deze sneeuw skiet zo gemakkelijk, dat zelfs een beginner een expert lijkt. Alle drie de gebieden zijn vanuit de dorpen via gratis shuttlebusjes te bereiken en vallen onder de zogenaamde ’tri-area’ skipas die is inbegrepen in uw reis. U verblijft twee extra nachten in Banff zodat u volop gelegenheid heeft om te skiën of snowboarden.

Dag
4-6

Banff – Lake Louise

Het grote wintersportgebied Lake Louise ligt eveneens in Alberta en bevindt zich op korte afstand van Banff. Het is bij het grote publiek bekend vanwege z’n chateau aan het gelijknamige meer. De transfer tussen de twee dorpjes is inbegrepen in uw reis. U hoeft dus zelf niet te rijden of een taxi te regelen. Het skigebied van Lake Louise bestaat uit 134 kilometer pistes, waarvan 30 makkelijk, 63 gemiddeld en 41 moeilijk. Totaal 10 skiliften verbinden de afdalingen tussen 1646 en 2637 meter hoogte. Aan de voorzijde van de berg, onderaan de Glacier Express Quad op de Easy Street afdaling, ligt het Showtime Terrain Park. Dit funpark beschikt over rails, jumps en boxen voor elk niveau freerider- of skiër. Elk winterseizoen wordt dit park uitgebreid met nieuwe objecten. Bovendien is er een Super Pipe om uw halfpipe kunsten in te vertonen. U verblijft drie nachten in Lake Louise.

Dag
7

Lake Louise – Calgary – Amsterdam

Per bus wordt u vandaag van Lake Louise naar de luchthaven van Calgary gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Dag
8

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany