vanaf € 1199,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting bij tweepersoons bezetting. Vanwege het ruime aanbod aan campertypes, tariefsoorten en verzekeringspakketten is een camper niet standaard bij de prijs inbegrepen. Wij adviseren u graag over campers die aansluiten bij uw wensen en budget
Kampeerplaatsen vooraf geregeld
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Engelstalige routebeschrijving en wegenatlas
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Ontspannen reizen per camper. Ontspannen reizen met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. Zeker in de drukke zomermaanden is dit een voordeel, wanneer de Canadezen zelf ook met hun camper op vakantie zijn. Ook de korte rij-afstanden tijdens deze tour dragen bij aan een ontspannen manier van reizen. U heeft voldoende tijd om te genieten van het natuurschoon en buitenleven!

Dag
1

Amsterdam – Vancouver

U vliegt naar een van de mooiste steden van Canada. Vancouver wordt omgeven door indrukwekkende bergen en het zilvergroene water van de Grote Oceaan. De stad is wereldwijd bekend om de spectaculaire natuur in de directe omgeving, die talrijke excursiemogelijkheden biedt. Vancouver beschikt tevens over één van de grootste stadsparken van Noord-Amerika: Stanley Park. Proef de sfeer en de streekgerechten in deze gastvrije stad.

Dag
2

Vancouver – Victoria (70 km + Ferry)

Vandaag haalt u de camper op en maakt u per ferry de oversteek naar Vancouver Island. U kampeert hier twee nachten.

Dag
3

Victoria

Victoria is de hoofdstad van British Columbia en ligt op de zuidpunt van Vancouver Island. De stad heeft een rijk maritiem en koloniaal verleden. U kunt hier de parlementsgebouwen en Butchart Gardens bezoeken, een van de grootste bloemenexposities ter wereld. Voor de kust van Victoria leven veel walvissen en orka’s.

Dag
4

Victoria – Tofino (320 km)

Een heerlijke rit dwars door Vancouver Island brengt u van de oostkust naar de westkust van het eiland. U kampeert twee nachten in Tofino bij Pacific Rim National Park.

Dag
5

Tofino

Voel de opwinding terwijl de golven uiteenspatten op de rotsen. Ga walvissen spotten en zie dobberende surfers de legendarische golven trotseren bij eindeloze stranden. Geniet van voedsel dat zo vers is dat u het vaak tijdens uw ochtendwandeling nog in zee had kunnen zien zwemmen. Ervaar een warme en welkome opklaring in de wolken na een strandwandeling op een mistige ochtend. Tofino is levende geschiedenis genesteld in een surrealistisch landschap, met straten vol met restaurants, galerieën en cabins gebouwd in echte West-Coast stijl. De stranden vormen het leefgebied voor zwarte beren zoekend naar krabben en schelpdieren.

Dag
6

Tofino – Campbell River (256 km)

U passeert levendige steden en dorpjes, waarvan de meeste dienen als lokale centra voor de visserij en houtverwerkende industrie. Campbell River ligt prachtig aan de oostkust van Vancouver Island, op zo’n anderhalf uur rijden van Nanaimo. Het is een klein stadje waar de rivier de Campbell uitmondt in de oceaan. Hier zwemmen jaarlijks miljoenen zalmen. Een paradijs voor sportvissers!

Dag
7

Campbell River – North Sunshine Coast (87 km + ferry)

In Comox gaat u met de camper aan boord van de ferry van Vancouver Island naar het vasteland van British Columbia. De ferry brengt u naar Powell River gelegen aan het noordelijke gedeelte van de Sunshine Coast. Deze 180 kilometer lange Sunshine Coast ligt verscholen in de zuidwestelijke hoek van het vasteland van British Columbia. Dit charmante gebied is uitsluitend bereikbaar via de lucht of per veerdienst. De zon (vandaar de naam) schijnt op een landschap van inhammen met pittoreske, verborgen havens, mooie kampeerplaatsen, wandelpaden en picknickplaatsen. Het strand biedt een eindeloze schatkist aan zeesterren, schelpen en heremietkreeften. U komt helemaal tot rust tijdens een wandeling over het warme zand of tijdens een duik in de koele golven.

Dag
8

North Sunshine Coast – South Sunshine Coast (136 km + ferry)

U vervolgt uw reis langs de gemoedelijke Sunshine Coast. Neem voldoende tijd om stops te maken bij de diverse baaien en korte wandelingen te maken.

Dag
9

South Sunshine Coast – Whistler (134 km + ferry)

Gelegen in de spectaculaire Coastal Mountains van British Columbia op slechts twee uur ten noorden van Vancouver vindt u Whistler, een van Canada’s favoriete bestemmingen. U slaapt hier twee nachten.

Dag
10

Whistler

Tussen twee majestueuze bergen liggen een levendig dorp, vier golfbanen, talloze winkels, restaurants en bars, wandelpaden, spa’s en een van de beste mountainbike parken ter wereld.

Dag
11

Whistler – Clearwater (425 km)

Vanuit Clearwater is het een korte rit naar Wells Gray Provincial Park. Diepe riviervalleien, watervallen, bergweiden en oerbossen kenmerken dit diverse natuurgebied. Vanwege de talloze watervallen zoals de bekende Helmcken Falls wordt Wells Gray ook wel ‘The Waterfall Park’ genoemd. In dit natuurgebied ligt ook Murtle Lake, een populair meer voor kanotochten.

Dag
12

Clearwater – Jasper (320 km)

U vervolgt uw reis richting het mooie Jasper en Jasper National Park, waar u twee nachten zult kamperen. Onderweg kunt u een leuke berenexcursie maken in het plaatsje Blue River; een aanrader!

Dag
13

Jasper

Jasper National Park is een gebied met overweldigend natuurschoon en veel wild, waaronder grizzlyberen, zwarte beren, elanden, sneeuwgeiten, rendieren en wolven. In het gelijknamige bergdorpje heerst een gezellige sfeer. Maak een boottocht over Maligne Lake of maak een ritje met de Jasper Tram gondel. Ontrafel het mysterie van Medicine Lake en wandel in de omgeving van het meer. Wie weet ziet u hier dikhoornschapen, elanden of beren!

Dag
14

Jasper – Banff (290 km)

U volgt de spectaculaire Columbia Icefi elds Parkway tussen Jasper en Banff National Park, een van de mooiste bergpassen ter wereld. Tip: maak een rit over de Athabasca gletsjer, in een speciaal ‘Ice Explorer’ voertuig. In Banff kampeert u wederom twee nachten zodat u tijd heeft om van de prachtige omgeving te genieten.

Dag
15

Banff

Het schitterende Banff National Park bevat vele gletsjers, bergmeren, watervallen en beboste hellingen. Een tocht per kabelbaan naar de top van Sulphur Mountain is een aanrader. Hier heeft u een schitterend uitzicht over de Rocky Mountains. Bezoekt u ook het fotogenieke Lake Louise en Moraine Lake.

Dag
16

Banff – Calgary (130 km)

U laat de Rocky Mountains achter u en rijdt door de prairies richting Calgary. U levert de camper in begin van de middag in en slaapt de laatste overnachting in een hotel in Calgary.

Dag
17

Calgary – Amsterdam

U gaat op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vliegt terug naar Amsterdam.

Dag
18

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany