vanaf € 18,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Excursies British Columbia elders op deze website
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel en kostbare tijd ter plaatse
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Banff Gondola Ride

Excursie vanuit Banff (Alberta)

Ga per gondel naar de top van Sulphur Mountain en geniet van een weergaloos uitzicht over Bow Valley. U kunt de tocht per gondel ook combineren met een tour door Banff en omgeving. Tijdens deze tour vertelt uw gids u alles over de bergen Rundle, Tunnel, Cascade en Norquay. Onderweg geniet u van fenomenale uitzichten.

Banff Lake Cruise (Lake Minnewanka)

Excursie vanuit Banff (Alberta)

Maak een cruise op het mooie Lake Minnewanka. Tijdens deze boottocht vaart u door het mooie, kenmerkende landschap van de Canadese Rocky Mountains.

Discover Banff and its Wildlife

Excursie vanuit Banff (Alberta)

Banff wordt omgeven door wildernis. Tijdens deze excursie ziet u enkele belangrijke locaties. U bezoekt bijvoorbeeld het iconische Fairmont Banff Springs Hotel en Bow Falls. Ook Lake Minnewanka en het uitzichtpunt op Surprise Corner staan op het programma. Onderweg leert u over de habitat en het gedrag van dieren in het wild. Vergeet uw camera niet! Er worden namelijk bijna altijd wilde dieren gespot tijdens deze tour.

Discover Grizzly Bears

Dagexcursie vanuit Banff (Alberta)

Tijdens deze dagtocht ziet u enkele attracties in de omgeving van Banff. U bezoekt onder meer een grizzly opvangcentrum. Ook ziet u de Spiral Tunnels en Takakkaw Falls, de op één na hoogste waterval van Canada. Bij Kicking Horse Mountain brengt een gondel u naar de top van de Purcell Mountains. Hier geniet u van een heerlijke lunch.

Evening Wildlife Safari

Excursie vanuit Banff (Alberta)

In de vroege avond gaat u op zoek naar wilde dieren in Banff National Park. De kans is groot dat u zwarte beren, dikhoornschapen of een eland ziet. Een deskundige gids geeft u uitgebreide informatie.

 

Ice Explorer Ride on the Athabasca Glacier

Excursie vanuit Jasper National Park (Alberta)

De Columbia Icefields liggen aan de Icefields Parkway tussen Banff en Jasper. Dit is een van de mooiste bergpassen ter wereld. Halverwege deze prachtige route maakt u een tocht naar de Athabasca Glacier. Het enorme Ice Explorer voertuig waarin u op de gletsjer wordt vervoerd is een ervaring op zich. Indien gewenst, kunt u aan deze excursie de Glacier Skywalk toevoegen. U wandelt dan op grote hoogte over een spectaculaire brug met glazen bodem. Deze Skywalk kunt u ook bezoeken tijdens een dagtocht vanuit Banff.

Jasper Downtown Foodie Tour

Excursie vanuit Jasper (Alberta)

Een culinaire wandeling. Geniet onderweg van heerlijke hapjes, en leer alles over de historie van Jasper.

Jasper Skytram

Excursie vanuit Jasper (Alberta)

Maak de langste én hoogste gondel rit in Canada. Het uitzicht tijdens deze tocht zal zeker indruk op u maken! Een aanrader.

Spirit Island Cruise On Maligne Lake

Excursie vanuit Jasper (Alberta)

Ga varen op één van de mooiste meren van West-Canada, Maligne Lake. Tijdens de tocht (per gesloten boot) maakt u een stop voor een wandeling naar één van de prachtige uitzichtpunten.

Whitewater Rafting Tour

Excursie vanuit Jasper (Alberta)

Tijdens deze excursie maakt u kennis met wildwatervaren. U vaart ca. 9 kilometer over de Athabasca River. Onderweg komt u vele spannende stroomversnellingen tegen. Tijdens het varen op de rustige stukken krijgt u uitleg over de omgeving.

Wildlife Discovery Tour

Excursie vanuit Jasper (Alberta)

Met een deskundige gids gaat u in Jasper National Park op zoek naar wilde dieren. U heeft kans dat u zwarte beren, dikhoornschapen, elanden en zeearenden ziet. De route leidt door een mooi bergachtig landschap met meren en kloven. De transfers zijn inbegrepen.

 

Dit slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany