vanaf € 105,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Genoemde vaarschema's zijn onder voorbehoud van wijziging
Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Iconische route langs de fjordenkust van British Columbia
De overtocht duurt ca. 16 uur (22 uur in het laagseizoen)
U kunt deze ferry-overtochten uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

In de kustgebieden van Canada bestaan vele veerverbindingen. Veel van deze ferry-overtochten kunt u reeds in Nederland boeken. Deze worden uitgevoerd door BC Ferries. De veerboten zijn uitgerust met een bar, lounges, café, winkeltjes, informatiebalie en een restaurant. Ook voor de kinderen zijn er faciliteiten, zoals een speelruimte.

Inside Passage

Prince Rupert-Port Hardy of v.v. De zeeroute langs de westkust van Canada tussen Prince Rupert in het noorden van British Columbia en Port Hardy op Vancouver Island, wordt de Inside Passage genoemd. Een deel van dit gebied is niet toegankelijk over land. Een ideale manier om dit traject af te leggen, is per ferry. Uw huurauto of camper gaat mee aan boord. Tijdens deze ca. 16 uur durende, legendarische tocht kunt u genieten van prachtige uitzichten op met sneeuw bedekte bergtoppen, fjorden en vissersdorpjes. De kans is groot dat u tijdens deze overtocht zeehonden of orka’s tegenkomt.

Hut

Om de oversteek compleet te maken, kunt u op het schip een daghut met douche en toilet boeken. Zo komt u uitgerust aan op uw plaats van bestemming. U heeft de keuze uit een binnen- of buitenhut. In het laagseizoen maakt de Inside Passage meer stops en bevat dan een overnachting aan boord. De tocht duurt hierdoor circa 22 uur. Wij raden u in deze periode ten zeerste aan om een nachthut te reserveren.De schepen op deze route beschikken tevens over diverse restaurants.

De Inside Passage ferry-overtocht sluit goed aan bij reizen waarin u Jasper National Park combineert met Vancouver Island. In een aantal van onze rondreizen door het westen van Canada is deze iconische overtocht dan ook bij de prijs inbegrepen. 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany