vanaf € 20,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Verrijk uw reis met een helikoptervlucht boven weelderige bossen, indrukwekkende watervallen of bruisende steden, spot walvissen in het wild, of maak een rafttocht door de prachtige natuur. Bezoek een vuurtoren. Proef de sfeer van de stad, lopend of met de fiets. Meer excursies zie prijzenbijlage of op aanvraag.

 

Guided Bicycle Tour Québec

Excursie vanuit Québec City

Ontdek de charme van het laaggelegen gedeelte en de oude haven van Québec City tijdens deze ontspannen eco-vriendelijke fietsexcursie. Onder begeleiding van een gids fietst u door smalle en geheime straatjes.

 

CN Tower & Edgewalk

Excursie vanuit Toronto

Deze gigantische toren is maar liefst 553 meter hoog en biedt u een panoramisch uitzicht over downtown Toronto en Lake Ontario. Een must tijdens uw bezoek aan de metropool Toronto! Voor de avonturiers is het ook mogelijk een spectaculaire ‘edgewalk’ te maken op 356 meter hoogte.

 

Bezoek aan Niagara Falls

Dagexcursie vanuit Toronto

In Canada is de spectaculaire natuur nooit ver van de grote stad! U wordt opgehaald in uw hotel en rijdt door de vruchtbare Niagara Peninsula richting de wereldberoemde Niagara Falls. Er is voldoende tijd om de watervallen te bekijken. Hoogtepunt van deze excursie is de spectaculaire boottocht tot dichtbij de prachtige Horseshoe Falls. Lunch met uitzicht over de watervallen is inbegrepen. Vervolgens rijdt u langs de mooie Niagara Parkway door het pittoreske Niagara-on-the-Lake.

 

Niagara Falls & Niagara-on-the-Lake Tour

Halve dagexcursie vanuit Niagara Falls

U maakt een tour langs de populairste hoogtepunten van Niagara Falls. Vervolgens rijdt u langs de mooie Niagara Parkway naar het pittoreske Niagara-on-the-Lake waar u tijd heeft om op eigen gelegenheid rond te kijken en te winkelen in een van de boetieks. Hoogtepunt van deze excursie is ogenschijnlijk de spectaculaire boottocht tot dichtbij de prachtige Horseshoe Falls.

 

Tadoussac Whalewatching

Excursie vanuit Tadoussac

Een onvergetelijke ervaring: u gaat op zoek naar de koning van de Saint-Laurent rivier: de walvis. De rivier is een uitzonderlijk voedzame plaats voor walvissen, mede dankzij de samenkomst van zoet en zout water. De Saint-Laurent is zowel lang (3260 kilometer) als breed (2 tot 100 kilometer) en diep genoeg zodat walvissen zich hier vrij kunnen bewegen. Vinvissen, dwergvinvissen, beluga’s en de spectaculair eruitziende bultrug, bekend om zijn sprongen, hebben hier hun thuis.

 

Peggy’s Cove Lighthouse

Excursie vanuit Halifax

Breng een bezoek aan de meest gefotografeerde vuurtoren van Canada, gelegen bij het pittoreske en artistieke dorpje Peggy’s Cove. Geniet van de mooie baaien met kleurrijke bootjes die u onderweg tegenkomt. Bekijk de rotspartijen aan de kust en ontdek de schoonheid van The Maritimes. Uw uitstapje duurt circa 3,5 uur.

Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany