vanaf € 19,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Peggy’s Cove Excursion

Excursie vanuit Halifax

Breng een bezoek aan de meest gefotografeerde vuurtoren van Canada, gelegen bij het pittoreske en artistieke dorpje Peggy’s Cove. Geniet van de mooie baaien met kleurrijke bootjes die u onderweg vanuit Halifax tegenkomt. Bekijk de rotspartijen aan de kust en ontdek de schoonheid van The Maritimes.

 

Algonquin Bicycle Rentals

Excursie vanuit Algonquin Provincial Park

Verken op eigen gelegenheid het prachtige Algonquin Provincial Park per fiets. Er zijn vele verschillende fietsroutes.

Algonquin Canoeing

Excursie vanuit Algonquin Provincial Park

Algonquin Park is bij uitstek geschikt om per kano te ontdekken. Vaar door de wateren van het park (individueel of met begeleiding in internationaal gezelschap) genietend van de mooie natuur. Wees alert op elanden en bevers!

 

Cruise Voyage to the Falls

Excursie vanuit Niagara Falls

Dé excursie in Niagara Falls: een spectaculaire korte boottocht tot dichtbij de voet van de prachtige Horseshoe Falls. Inclusief ponchos! Een unieke ervaring langs de American Falls, Bridal Veil Falls en natuurlijk de overweldigende Horseshoe Falls. U nadert de watervallen tot heel dichtbij! Houd uw camera gereed, maar kijk uit dat deze niet nat wordt!

Journey Behind The Falls

Excursie vanuit Niagara Falls

Maak een wandeling zonder begeleiding achter de beroemde watervallen. U ziet en hoort het kletteren van de overweldigende Canadian Horseshoe Falls.

Niagara Falls & Niagara-on-the-Lake Tour

Halve dagexcursie vanuit Niagara Falls

U maakt een tour langs de populairste hoogtepunten van Niagara Falls. Vervolgens rijdt u langs de mooie Niagara Parkway naar het pittoreske Niagara-on-the-Lake waar u tijd heeft om op eigen gelegenheid rond te kijken en te winkelen in een van de boetieks. Hoogtepunt van deze excursie is ogenschijnlijk de spectaculaire boottocht tot dicht bij de prachtige Horseshoe Falls.

Niagara Falls Helicopter Flight

Excursie vanuit Niagara Falls

Een ervaring die u altijd zal bijblijven! Vlieg met een helikopter over de beroemde watervallen en geniet van een adembenemend uitzicht over de nabije omgeving.

 

Ottawa Bicycle Tour

Excursie vanuit Ottawa

Leuke fietstour onder begeleiding van een Engelssprekende gids langs de verschillende bezienswaardigheden van Ottawa.

Ottawa River Cruise

Excursie vanuit Ottawa

Een boottocht over de Ottawa River. U vaart door de stad langs de parlementsgebouwen en Rideau Falls.

 

CN Tower

Excursie vanuit Toronto

Deze gigantische toren is maar liefst 553 meter hoog en biedt u een panoramisch uitzicht over downtown Toronto en Lake Ontario. De glazen liften brengen u in slechts 58 seconden naar het observatiedek. Wandel over de glazen vloer of nuttig een maaltijd in het 360 Restaurant (reservering aan te raden). Een must tijdens uw bezoek aan de metropool Toronto!

Heart of Downtown Bicycle Tour

Excursie vanuit Toronto

Fietstour door Toronto naar plekken waar u alleen met de fiets kunt komen. U fietst langs de mooiste uitzichtpunten en bezienswaardigheden als o.a. de CN Tower, Union Station, Chinatown, Lake Ontario, de haven en St. James Cathedral & Square.

Hop-On Hop-Off City Tour of Toronto

Dagexcursie vanuit Toronto

Ontdek Toronto tijdens een hop-on hop-off stadstour; stap gedurende twee dagen in en uit de bus bij de attractie van uw keuze, denk hierbij aan CN Tower, Eaton Centre, Casa Loma, Bloor-Yorkville Village en Chinatown. Een uitstekende eerste kennismaking met de stad!

Niagara Falls Excursion

Dagexcursie vanuit Toronto

In Canada is de spectaculaire natuur nooit ver van de grote stad! U wordt opgehaald in uw hotel en rijdt door de vruchtbare Niagara Peninsula richting de wereldberoemde Niagara Falls. Er is voldoende tijd om de watervallen te bekijken. Hoogtepunt van deze excursie is de spectaculaire boottocht tot dicht bij de prachtige Horseshoe Falls. Lunch met uitzicht over de watervallen is inbegrepen. Vervolgens rijdt u langs de mooie Niagara Parkway door het pittoreske Niagara-on-the-Lake.

 

Quebec City Cruise

Excursie vanuit Québec City

Maak een 1,5 uur durende boottocht over de Saint Lawrence River, met een schitterend uitzicht op de oude stad en de omgeving.

Quebec City Tour 

Excursie vanuit Québec City

Een excursie langs de hoogtepunten van de stad. U ziet onder meer Latin Quarter, de Citadel, Place Royale en de Basilica.

 

 

Whalewatching and Wildlife Viewing

Excursie vanuit Tadoussac

Een onvergetelijke ervaring: u gaat op zoek naar de koning van de Saint-Laurent rivier: de walvis. De rivier is een uitzonderlijk voedzame plaats voor walvissen, mede dankzij de samenkomst van zoet en zout water. De Saint-Laurent is zowel lang (3260 kilometer) als breed (2 tot 100 kilometer) en diep genoeg zodat walvissen zich hier vrij kunnen bewegen. Vinvissen, dwergvinvissen, beluga’s en de spectaculair eruitziende bultrug, bekend om zijn sprongen, hebben hier hun thuis. U kunt kiezen om deze excursie te maken in een overdekte boot of een zodiac.

 

Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany