vanaf € 476,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Maaltijden inbegrepen
Naar keuze in- of exclusief transfers van en naar Toronto

Dag tot dag

Canada biedt prachtige natuurarrangementen en uniek wildlife zoals beluga’s, walvissen, beren en ijsberen. U kunt onderstaande bouwsteen gebruiken als verlenging op een andere tour.

Algonquin Provincial Park is qua grootte het derde park in Ontario. Mede vanwege de relatief korte afstand tot Toronto en Ottawa is het één van de populairste parken in de provincie. Er komen beren, wolven, hertensoorten en bevers voor. 

 

Dag
1

Toronto – Algonquin Provincial Park

U reist u naar keuze met uw huurauto of per shuttle vanuit Toronto naar Algonquin Provincial Park. Na een heerlijke lunch midden in de natuur volgt u een instructie voor het gebruik van de kano. U vaart vervolgens in een Canadese kano naar Kitchie Island en maakt een mooie wandeling. Vervolgens peddelt u naar de karakteristieke lodge, die aan de oever ligt. ’s Middags kunt u relaxen of zwemmen in het meer. U maakt een avondwandeling om te luisteren naar de dierengeluiden, zoals het huilen van de wolf. U verblijft twee nachten in een lodge in het park.

Dag
2

Algonquin Provincial Park

Vandaag maakt u een wandeltocht, trekt u er ’s middags met de kano op uit en geniet u van een diner bij het kampvuur.

 

Dag
3

Algonquin Provincial Park – Toronto

U maakt een extra kanotocht en daarna eindigt uw arrangement. U reist verder met uw huurauto, of keert u terug naar Toronto, waar u met de shuttle service om ongeveer 18 uur arriveert. 

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany