vanaf € 4844,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Maaltijden inbegrepen.
Hondensleeën inbegrepen!

Canada biedt prachtige natuurarrangementen en uniek wildlife zoals beluga’s, walvissen, beren en ijsberen. U kunt onderstaande bouwsteen gebruiken als verlenging op een andere tour.

IJsbeer Expeditie

6-daags arrangement
1 Winnipeg
2 vlucht Winnipeg-Churchill
3 Churchill
4 Churchill
5 vlucht Churchill-Winnipeg
6 Einde arrangement

Na aankomst in Winnipeg maakt u ’s avonds kennis met uw gids voor een korte introductie. De volgende ochtend vliegt u naar Churchill en maakt u een tour door het stadje. Op dag 3 en 4 gaat u met speciale voertuigen op de toendra op zoek naar ijsberen. Deze dieren komen uitsluitend voor in de poolgebieden en zijn het meest vleesetend van alle beren. De enorme beer kan tot 3 meter lang en 800 kilogram zwaar worden! Diersoorten die u mogelijk ook tegenkomt zijn poolvossen, kariboes en sneeuwuilen. U overnacht comfortabel in Churchill. Op de dag van vertrek maakt u een tocht per hondenslede en bezoekt u het Parks Canada Interpretive Centre. Vervolgens vliegt u terug naar Winnipeg voor de laatste overnachting.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.