vanaf € 38,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel en kostbare tijd ter plaatse
Excursies San Francisco, L.A. & Las Vegas en de Rocky Mountains elders op deze website
Helikopter- en pleziervluchten, rafting en 4x4 excursies elders op deze website
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Antelope Canyon

Excursie vanuit Page (Arizona)

Hoogtepunt van uw vakantie in de omgeving van Page: bewonder het magische kleurenspel van Antelope Canyon, één van de meest indrukwekkende beeldhouwwerken van de natuur. De inval van het zonlicht om 11.30 uur is magnifiek en onvergetelijk, maar op een ander tijdstip is een bezoek aan deze unieke “slot canyon” ook absoluut waard. Een bezoek aan de Upper Canyon is geschikt voor jong en oud. De Lower Canyon is minder bekend en, met zijn steile en smalle kloof, minder geschikt voor wie slecht ter been is. Bespaar wachttijden ter plaatse en boek uw excursie alvast in Nederland. Antelope Canyon is een geliefde bezienswaardigheid, wij adviseren u daarom uw tickets ruim voor uw bezoek te boeken om teleurstellingen te voorkomen.

Grand Canyon Railway

Dagexcursie vanuit Williams (Arizona)

Stap in de Grand Canyon Railway-trein voor een onvergetelijke trip naar de majestueuze Grand Canyon. Voel de ouderwetse trein denderen terwijl de locomotief 105 kilometer door de prachtige landschappen van Noord-Arizona puft. De trein biedt zeer gevarieerde uitzichten over de San Francisco Peaks en rolt door valleien vol mooie wilde bloemen, dichte naaldbossen, hoge woestijnvlaktes en kleine canyons. U heeft ca. drie uur vrije tijd bij de Grand Canyon. Er is keuze uit diverse klasses.

 

Monterey Whale Watching Cruise

Excursie vanuit Monterey (Californië)

Even ten zuiden van San Francisco kunt u het hele jaar door walvissen spotten en de diverse inwoners van de Monterey Bay bekijken. U heeft de kans om zeezoogdieren te observeren, zoals de grijze walvis, bultrug, blauwe vinvis, dwergvinvis, orka’s, dolfijnen en zeeleeuwen.

Palm Springs Aerial Tramway

Excursie vanuit Palm Springs (Californië)

De Palm Springs Aerial Tramway is de grootste roterende kabelbaan ter wereld! Deze rit van 8,5 minuten volgt de meest steile bergwand in Noord-Amerika voor een grandioos uitzicht. De vloer van de gondels draait tijdens de rit zodat u goed zicht heeft in alle richtingen.

Whale & Dolphin Watching Adventure

Excursie vanuit San Diego (Californië)

Als u van walvissen, dolfijnen, zeeleeuwen en zeevogels houdt, spring dan aan boord voor een adembenemende ervaring op de open oceaan. U vaart op een van de grote, comfortabele jachten en passeert blaffende zeeleeuwen en pods van springende dolfijnen terwijl u op zoek gaat naar de legendarische grijze walvissen. Aan boord is het comfortabel vertoeven met zowel binnen als buiten zitplaatsen en een (snack)bar en souvenirshop.

 

Buckskin Gulch Day Tour

Dagexcursie vanuit Kanab (Utah)

Buckskin Gulch is de langste en diepste slotkloof in het zuidwesten van de USA en mogelijk de hele wereld. Het is gelegen in het zuidelijke deel van Grand Staircase-Escalante. Er zijn drie secties met ieder een prachtig landschap en dinosaurussporen en rotstekeningen. U heeft een weids uitzicht over het gebied inclusief White Pockets, Steamboat Rock, Coyote Buttes, Teepee’s en Buckskin Mountain. Dit is een geweldige fototour voor degenen op zoek naar een gevarieerde landschap met kleurrijke rotsen en door de wind geblazen rotsformaties.

White Pockets Day Tour

Dagexcursie vanuit Kanab (Utah)

De White Pockets Guided Tour in het Vermilion Cliffs National Monument gebied is de go-to-spot voor de wandelaar alsmede de serieuze fotograaf. De gidsen laten u het beste zien op basis van jarenlange ervaring. De groepsgrootte is 5 of minder om de ervaring intiem te houden en een SUV te kunnen gebruiken om moeilijke landweggetjes te doorkruisen. De excursie is inclusief lunch.

Monument Valley Tour

Excursie vanuit Monument Valley National Park (Utah)

Deze tour beslaat de 17 mijl lange loop door Monument Valley. U kunt tijdens deze tour veel van de beroemde monumenten bekijken. Er worden stops gemaakt bij de uitkijkpunten van The East and West Mittens, John Ford’s Point & Three Sisters, Totem Pole, Artist’s Point en de North Window. U bezoekt het authentieke Navajo Hogan gebied en ziet een demonstratie van het weven van tapijten door een Navajo-vrouw.

Zion by Bike

Halve- of dagexcursie vanuit Springdale (Utah)

Geniet van een ontspannen fietstocht door Zion Canyon. De schilderachtige rit van het ophaalpunt naar de top van de kloof is 7,5 mijl met een lichte helling. Deze Pa’rus Trail is het enige verharde fietspad in Zion National Park. U kunt uw fiets meenemen op de Zion Shuttle die u naar de kloof brengt, of het pad op en neer rijden. Ook kunt u ervoor kiezen door te fietsen naar de Temple of Sinawava. Tijdens deze rit geniet u van schilderachtige uitzichten.

Zion Narrows Hike

Excursie vanuit Springdale (Utah)

De Zion Narrows is een van de meest iconische wandelingen in Zion National Park. Deze majestueuze slotcanyon heeft muren die duizenden meters hoog zijn en slechts een meter of dertig uit elkaar staan. Tijdens de Narrows waadt u door de ondiepe rivier voor een onvergetelijke ervaring. U wandelt op eigen gelegenheid maar kunt vertrouwen op de juiste kleding en uitrusting alsmede een routekaart.

 

Boeing Factory Tour

Excursie vanuit Seattle (Washington State)

Een van Seattle’s favoriete attracties, het Future of Flight Aviation Center, is waar de Boeing Factory Tour begint. Het complex biedt de enige openbaar beschikbare mogelijkheid om een commerciële jetassemblagefabriek in Noord-Amerika te bezoeken.

 

 Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany