vanaf € 235,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Combineer een bezoek aan Argentinië met Chili (of andersom)
Rijd dwars door het Andesgebergte
Maak een boottocht over drie verschillende meren
Leg deze afwisselende route in 1 of 2 dagen af

Dag tot dag

Dag
1

Bariloche – Peulla

Vertrek vanaf uw hotel of het Lake Crossing kantoor in Bariloche naar Puerto Pañuelo. Hier stapt u over in een boot waarmee u een prachtige tocht maakt over het Lago Nahuel Huapi naar Puerto Blest. Aansluitend rijdt u langs de oever van de Frías rivier naar Puerto Alegre. U stapt weer over in de boot waarmee u Lago Frías oversteekt. Tijdens deze boottocht heeft u een prachtig zicht op de Tronador vulkaan. Bij aankomst in Puerto Frías worden de douaneformaliteiten afgehandeld. Vervolgens rijdt u via een kronkelende weg door de Andes naar Peulla in Chili voor één hotelovernachting. In Peulla kunt u deelnemen aan een aantal optionele excursies. Kies voor de avontuurlijke canopy tour waarbij u via stalen kabels van platform naar platform zweeft. In totaal zijn er 8 ziplines en u heeft ook de mogelijkheid om te abseilen. Of maak een paardrijdtocht door het Vicente Peréz Rosales Nationaal Park. Ook als u geen paardrijdervaring heeft is deze excursie een aanrader. Onder begeleiding van een gids maakt u een schitterende tocht door valleien en langs rivieren. U kunt er ook voor kiezen om de omgeving per 4WD-truck te verkennen. De chauffeur laat u tijdens deze excursie de schitterende natuur zien. (D)

Dag
2

Peulla – Puerto Varas

De ochtend is ter vrije besteding. ’s Middags steekt u per boot het Lago Todos Los Santos over naar Petrohué. Onderweg kunt u genieten van een schitterend uitzicht op de Osorno, Puntiagudo en Tronador vulkanen. Vervolgens bezoekt u het Vicente Pérez Rosales Nationaal Park waar u de prachtige Petrohué waterval kunt bewonderen. Tenslotte rijdt u langs het Lago Llanquihue naar het Lake Crossing kantoor in Puerto Varas waar dit arrangement eindigt. (O)

Bovenstaand arrangement kan ook in omgekeerde volgorde geboekt worden.

Tijdens het 1-daags arrangement komt de hotelovernachting in Peulla te vervallen. U legt bovenstaande route af in één dag. Dit betekent dat u geen tijd zult hebben voor een optionele excursie in Peulla en tevens komt het bezoek aan de Petrohué waterval te vervallen.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.