vanaf € 1621,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKACTIE
Boek nu met vertrek in de periode 1 mei t/m 28 september 2021 en u mag kosteloos annuleren tot uiterlijk 62 dagen voor vertrek (Geldig tot nader order. Alleen geldig indien reizen naar de USA nog niet is toegestaan. Niet van toepassing op de vliegreis).
Alleen van toepassing bij boeking van de camperrondreis inclusief vliegreis.
VROEGBOEKKORTING
Wanneer u uiterlijk 31 augustus 2021 boekt met vertrek in de periode 1 mei t/m 28 september 2022 ontvangt u een korting van € 110,- per geboekte rondreis. Tevens mag u kosteloos annuleren tot uiterlijk 62 dagen voor vertrek (alleen geldig indien reizen naar USA nog niet is toegestaan. Niet van toepassing op de vliegreis).
Korting alleen van toepassing op nieuwe boekingen inclusief vliegreis.
Zomer 2022: Omdat vliegtickets maximaal 11 maanden voor vertrek kunnen worden geboekt, zijn bovenstaande ‘inclusief vliegreis’ prijzen onder voorbehoud. Wij leggen graag alvast uw rondreis exclusief vliegreis vast en zoeken t.z.t. het voordeligste vliegtarief voor u uit.
Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in tweepersoonskamer tijdens de eerste twee overnachtingen. Vanwege het ruime aanbod aan campertypes, tariefsoorten en verzekeringspakketten is een camper niet standaard bij de prijs inbegrepen. Wij adviseren u graag over campers die aansluiten bij uw wensen en budget
Kampeerplaatsen vooraf geregeld
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Uitgebreide Nederlandstalige routebeschrijving
Vliegt u liever met KLM? U kunt zo'n vier keer per week rechtstreeks met KLM naar Las Vegas vliegen. Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat

Dag tot dag

Ontspannen reizen per camper met de zekerheid dat kampeerplaatsen vooraf zijn gereserveerd. Zeker in de drukke zomermaanden is dit een voordeel, wanneer de Amerikanen zelf ook met hun camper op vakantie zijn. Ook de relatief korte rij-afstanden tijdens deze tour dragen bij aan een ontspannen manier van reizen. U heeft voldoende tijd om te genieten van het natuurschoon en buitenleven!

Dag
1

Amsterdam – Las Vegas

Vandaag vliegt u naar Las Vegas. Na aankomst reist u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De eerste twee nachten van uw reis overnacht u in een hotel in Las Vegas.

Dag
2

Las Vegas

Las Vegas zal een onuitwisbare indruk op u maken! Waag een gokje in één van de vele casino’s, of slenter over ‘the Strip’ en bekijk de extravagante hotels. Ook ’s avonds is dit leuk om te doen. Dat geldt ook voor de Big Bus Night Tour Las Vegas. Bezoekt u in ieder geval de beroemde ‘dansende fonteinen’ van het Bellagio hotel. Deze spetterende water-, licht- en muziekshow is een van de spectaculairste fonteinenshows ter wereld. U kunt er dagelijks gratis en in de openlucht getuige van zijn. Tip: geniet van een wervelende theatershow. Wij reserveren graag de tickets voor de show van uw keuze. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Dag
3

Las Vegas – Kingman (173 km)

Nadat u de camper heeft opgehaald bij de verhuurmaatschappij maakt u een korte rit naar Kingman, Dit stadje ligt aan de legendarische Route 66, misschien wel de bekendste autoroute van Amerika. Route 66 leidt oorspronkelijk van Chicago naar Santa Monica in Californië, is bijna 4000 kilometer lang en doorkruist 8 staten. In Kingman maakt u kennis met deze nostalgische autoroute. Maak een stadswandeling langs de historische gebouwen, of bezoek het Historic Route 66 Museum. U overnacht op een kampeerplaats in Kingman.

Dag
4

Kingman – Grand Canyon (305 km)

Na een zelfgemaakt ontbijt in de buitenlucht zet u koers naar de wereldberoemde Grand Canyon. Onderweg kunt u tussen Kingman en Seligman een stukje rijden over het best bewaarde gedeelte van de historische Route 66. Deze rit voert langs oude stadjes met traditionele bezinestations en kleurrijke Cadillacs. U kampeert twee nachten bij de Grand Canyon.

Dag
5

Grand Canyon National Park

Vandaag staat geheel in het teken van de Grand Canyon. Deze wereldberoemde kloof in het noorden Arizona is een van de meest spectaculaire natuurverschijnselen van Amerika. Miljoenen jaren van erosie door de onstuimige Colorado rivier hebben deze kloof gevormd. De wanden bestaan uit het kenmerkende rode gesteente van het Colorado plateau. Grand Canyon National Park was een van de eerste nationale parken in de Verenigde Staten. Sinds 1979 behoort het tevens tot het UNESCO Werelderfgoed. U kunt de canyon op verschillende manieren bekijken. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling, een tocht op een muilezel of een helikoptervlucht. Het rode gesteente is op zijn mooist vlak na zonsopkomst en even voor zonsondergang. Wij raden u daarom aan om rond deze tijden de Canyon te bezoeken. Maak uw vakantie compleet met een adembenemende helikopter- of pleziervlucht.

Dag
6

Grand Canyon – Page/Lake Powell (221 km)

Indien u vroeg opstaat kunt u van de zonsopgang boven de Grand Canyon genieten. Daarna gaat u weer met de camper op pad. Eindbestemming van de dag is Page, nabij Lake Powell. Dit meer ligt op de grens tussen Arizona en Utah en is een populaire plek voor watersport. De grillige rotsachtige oevers en eilanden maken Lake Powell een landschappelijk aantrekkelijke plek. U verblijft twee nachten op een campground.

Dag
7

Page/Lake Powell

Er kunnen veel leuke excursies worden gemaakt vanuit Page, zoals een boottocht naar de Rainbow Bridge of de populaire Antelope Canyon Sightseeing Tour (vooraf te reserveren). Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een dagje te ontspannen en een duik te nemen in het stuwmeer. Geniet ’s avonds van een heerlijke BBQ onder de sterren.

Dag
8

Page/Lake Powell – Monument Valley (203 km)

Op naar alweer het volgende hoogtepunt van uw campertour, de indrukwekkende Monument Valley, waar machtige rotsformaties in een uitgestrekte vallei liggen. Deze formaties van zandsteen hebben hun karakteristieke rode kleur te danken aan het in de bodem aanwezige ijzeroxide. Menige western film heeft zich in dit toonaangevende decor afgespeeld. De zonsondergang over de vallei met de rotsformaties is adembenemend!

Dag
9

Monument Valley – Moab (238 km)

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt rijdt u in noordelijke richting naar Moab. Deze plaats is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Arches National Park en Canyonlands National Park. Reden te meer om hier dus twee nachten te kamperen.

Dag
10

Moab/Arches National Park

In Arches National Park liggen meer dan tweeduizend bogen van zandsteen. Deze variëren in grootte van nauwelijks één meter tot de ruim 88 meter van de immense Landscape Arch. Vandaag kunt u Arches op eigen gelegenheid verkennen, of een georganiseerde excursie boeken. Wij bieden een ruim aanbod aan Rafting en/of 4×4 excursies. Of bezoek Canyonlands National Park. In dit ongerepte natuurgebied geniet u van weergaloze uitzichten op de Colorado rivier en haar zijtakken. Zoals in het Island in the Sky District, dat op ongeveer 16 kilometer afstand van Moab ligt. Een absolute aanrader is om de korte wandeling naar de fotogenieke Mesa Arch te maken.

Dag
11

Moab – Capitol Reef National Park (246 km)

Het minder bezochte Capitol Reef National Park is bijna een planeet op zichzelf. Hier krijgt u een idee van hoe de aarde er miljoenen jaren geleden uit zou hebben gezien. Het is een wereld van spectaculaire gekleurde kliffen, verborgen bogen, massieve koepels en diepe kloven. In dit minder drukbezochte park kunt u op ontspannen wijze de fenomenale natuur ervaren. De belangrijkste uitzichtpunten in dit nationale park zijn gemakkelijk te bereiken vanaf de 40 kilometer lange Scenic Drive.

Dag
12

Capitol Reef National Park – Bryce Canyon (210 km)

Het ene fraaie nationale park wordt in rap tempo gevolgd door het volgende. Bestemming van vandaag is namelijk het bijzondere Bryce Canyon. U kampeert hier een nacht. Bryce is een plek zoals geen andere in de wereld. De hoodoos (onregelmatig gevormde rotspilaren) in dit gebied zijn gedurende miljoenen jaren gevormd door wind en regen. Het unieke landschap zal u ongetwijfeld verbazen. Zonsondergang en zonsopkomst bieden het fraaiste uitzicht vanaf Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point en Bryce Point. Kijk omhoog naar de nachtelijke hemel; de natuurlijke duisternis zorgt voor een ongeëvenaard uitzicht op de sterren.

Dag
13

Bryce Canyon – Zion National Park (141 km)

Een korte rit brengt u vanuit Bryce naar een nationaal park met weer een heel ander karakter: Zion National Park. Bij Zion maakt u gebruik van de shuttle bussen. Het is namelijk niet toegestaan om zelf door het park te rijden. Na één nacht in Bryce brengt u twee nachten door in de omgeving van Zion.

Dag
14

Zion National Park

Zion is het oudste van de vijf nationale parken van Utah. Het is vernoemd naar een oud Hebreeuws woord dat ‘heiligdom’ betekent. De naam is toepasselijk: de hoge crème-roze en rode kliffen steken fel af tegen de schitterend blauwe lucht. De 19e eeuwse mormoonse kolonisten gaven de rotsen namen als Angel’s Landing, Three Patriarchs, West Temple en Great White Throne. In Zion National Park staan spectaculaire wandelroutes tot uw beschikking. De Narrows Hike is een van de meest iconische. Deze inderukwekkende kloof heeft wanden die duizenden meters hoog zijn en slechts een meter of dertig uit elkaar staan. U waadt op eigen gelegenheid door de ondiepe rivier, maar kunt vertrouwen op de juiste kleding, uitrusting en routekaart. Een onvergetelijk ervaring! Kijk of u hagedissen, muilezelherten en dikhoornschapen kunt spotten. U kunt ook deelnemen aan de Zion by Bike fietstour.

Dag
15

Zion National Park – Barstow (500 km)

Een lange maar ontspannen rit brengt u richting de woestijn van Californië. Vlak bij Barstow ligt Calico Ghost Town. Calico is een spookstad in de regio van de Mojavewoestijn in het zuiden van Californië. Eens woonden er 1200 mensen en werden er meer dan 500 mijnen uitgebaat. Toen de prijs van zilver instortte, in het midden van de jaren 1890, loonde het niet langer om de zilvermijnen uit te baten. Toen ook het winnen van borax in 1907 werd stopgezet werd de stad helemaal verlaten. Met een toegangsbewijs kunt u hier behalve winkelen en gebruikmaken van het restaurant onder meer de mijnen bezoeken, revolvergevechten zien, goud wassen en een spoorweg bekijken. Tijdens de rondleidingen in de mijnen zijn de grijze vlekken van zilver nog steeds in het gesteenten te zien. Sommigen menen dat Calico ook echte spoken huist, dat de geesten van mijnwerkers er nog aanwezig zijn!

Dag
16

Barstow – Sequoia National Park (426 km)

U verlaat de woestijn op weg naar Sequoia National Park, bekend vanwege haar torenhoge sequoia-bomen. Deze worden ook wel mammoetbomen genoemd en dit zijn de hoogste bomen ter wereld. De grootste boom ter wereld is de General Sherman Tree, van 1487 kubieke meter. Nummer twee is de General Grant Tree van 1320 kubieke meter. Om een idee te krijgen: deze bomen zijn zo hoog als een flatgebouw van 26 etages en zo breed als een gemiddelde straat! Sequoia National Park wordt samen met het naastgelegen Kings Canyon National Park als één nationaal park beheerd.

Dag
17

Sequoia National Park

Sequoia en Kings Canyon National Park zijn vooral parken voor wandelaars. De toegangsweg naar Sequoia vanuit het zuidwesten is bijzonder mooi, een lange rechte weg gaat door de vlakke San Joaquin Valley, door eindeloze velden met citrusvruchten en groenten.

Dag
18

Sequoia National Park – Yosemite (234 km)

Op naar alweer het laatste nationale park van uw indrukwekkende camperreis door het westen van de Verenigde Staten: Yosemite. In de omgeving van Yosemite Nationale Park kampeert u wederom twee nachten.

Dag
19

Yosemite National Park

U heeft de hele dag om te genieten van het wereldberoemde Yosemite National Park, een adembenemend natuurgebied met mammoetbomen, grandioze uitzichten op rotsformaties en watervallen. De door een gletsjer gevormde Yosemite vallei ziet er adembenemend mooi uit, met de imposante granieten rotspartijen van Half Dome en El Capitan. Het ligt zo’n 250 kilometer ten oosten van San Francisco in de Sierra Nevada. Het is een geliefd nationaal park dat bekend staat om zijn natuurschoon… en beren!

Dag
20

Yosemite – San Francisco (308 km)

U rijdt naar San Francisco. De levendige en heuvelachtige ‘City by the Bay’ biedt een grote diversiteit aan culturen, architectuur, bezienswaardigheden en mooie uitzichtpunten. Bezoek Fisherman’s Wharf, wandel daar over Pier 39 en proef de lokale specialiteiten bij de kraampjes met etenswaren, of in de lokale restaurants. Zeeleeuwen liggen hier in de zon te luieren. Maak een ritje met een karakteristieke Cable Car, fotografeer de historische Victoriaanse huizen aan Alamo Square en bezoek Union Square, Nob Hill en Golden Gate Park.

Dag
21

San Francisco – Amsterdam

Een korte rit naar het verhuurstation, waar u de camper inlevert voordat u terug naar Amsterdam vliegt.

Dag
22

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany