vanaf € 45,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel en kostbare tijd ter plaatse
Excursies National Parks & USA West en de Rocky Mountains elders op deze website
Prijzen overige excursies op aanvraag
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Las Vegas

Grand Canyon South Rim

Dagexcursie vanuit Las Vegas

Ervaar een van de 7 wereldwonderen, de Grand Canyon vanuit Las Vegas. U reist in een luxe touringcar en maakt een fotostop bij de Hoover Dam. Er worden twee schilderachtige stops aan de rand van de Grand Canyon gemaakt, evenals een lunchstop in het bezoekerscentrum van de Grand Canyon en het IMAX-theatercomplex. Uw Grand Canyon-tour eindigt met een comfortabele rit terug naar Las Vegas.

Helikopter- en pleziervluchten

Excursie vanuit Las Vegas

Maak een pleziervlucht en bewonder de Grand Canyon vanuit een adembenemende perspectief! Uitgebreide informatie over helikopter- en pleziervluchten over de Grand Canyon en Las Vegas kunt u hier bekijken.

Hoover Dam Express Tour

Excursie vanuit Las Vegas

U wordt opgehaald bij uw hotel in Las Vegas voor een halve dag naar de Hoover Dam. Dit is de perfecte tour voor mensen met een strak tijdschema. Ervaar dit door de mens gemaakte technische wereldwonder. De Hoover Dam is een van de grootste en meest succesvolle overheidsprojecten van die tijd. Uw professionele gids zal commentaar geven terwijl u geniet van een rit aan boord van een luxe touringcar met verstelbare stoelen, voetsteunen, een toilet aan boord, airconditioning en grote ramen.

Valley of Fire Tour

Excursie vanuit Las Vegas

Verken een van de meest visueel verbluffende sites van Nevada! De omgeving staat bol van de levendige kleuren, fantastische rotsformaties en rotstekeningen van wereldklasse. U ziet de Rainbow Vista, Atlatl Rock en Fire Canyon met versteende zandduinen die zijn gebeeldhouwd in verbazingwekkende vormen en contouren die alleen wind, water en tijd kunnen creëren. Onderweg ervaart u de prachtige Mojave-woestijn en leert u over Indiaanse culturen.

 

Los Angeles

Disneyland

Dagexcursie vanuit Los Angeles

Bezoek de gelukkigste plek op aarde – Disneyland! Ontmoet Mickey Mouse en al uw favoriete Disneyland-personages. Verken acht themalanden, waaronder Adventureland, Critter Country, Fantasyland, Frontierland, Tomorrowland, New Orleans Square en Main Street USA, samen met meer dan 60 wereldberoemde attracties. Ontdek sensaties in het ruimtetijdperk op Star Tours of ga naar Splash Mountain. Ervaar Indiana Jones en de Temple of Doom en neem de kinderen mee naar Mickey’s Toontown. Alle magie wacht op u in Disneyland!

Hollywood Celebrity Homes Tour

Excursie vanuit Los Angeles

U ziet ’s werelds mooiste en meest glamoureuze huizen van de ‘rich & famous’ in Beverly Hills, om aansluitend een sightseeing tour door Los Angeles te maken. Beverly Hills, Rodeo Drive, Farmers Market, Hollywood Mann’s Chinese Theatre, Walk of Fame, Sunset Strip, Avenue of the Stars en Movie Star’s Homes. Vereeuwig uzelf op de foto met the Hollywood sign op de achtergrond en flaneer op Hollywood Boulevard. Dit is L.A.!

Hop-on Hop-off

Excursie vanuit Los Angeles

Alleen tijdens een Hop-on Hop-off tour kunt u heel Los Angeles ontdekken. Geniet van het uitzicht vanaf de vintage open Engelse dubbeldekkerbussen. Stap onbeperkt in- of uit gedurende een of twee dagen bij een van de maar liefst 50 haltes! Tour van de bezienswaardigheden van downtown Los Angeles naar de stranden van Santa Monica, met Hollywood en Beverly Hills ertussenin. Verken de belangrijkste attracties en hotspots van Los Angeles.

Universal Studios

Dagexcursie vanuit Los Angeles

Ervaar actie en entertainment in Universal Studios Hollywood. Hoogtepunten zijn onder meer: Studio Tour, Transformers, The Simpsons, Water World, Shrek , Revenge of the Mummy, Jurassic Park en Despicable Me Minion Mayhem. Maak het kind in u los en geniet met volle teugen!

 

San Francisco

Alcatraz Tour

Excursie vanuit San Francisco

Vaar naar en bezoek het beruchte gevangenis-eiland Alcatraz dat bekend staat als ’s werelds meest legendarische gevangenis. Al Capone en Robert Stroud hielpen om Alcatraz bekend te maken. Alcatraz is tegenwoordig een plaats waar zeldzame bloemen en planten groeien en waar veel zeevogels hun nesten bouwen. U kunt het mooie en indrukwekkende Alcatraz beleven tijdens een audiotour. Tijdens de avond tour heeft u uitzicht op San Francisco tijdens zonsondergang. Bespaar wachttijden ter plaatse en boek uw toegangsbewijs alvast in Nederland. Alcatraz is een geliefde bezienswaardigheid, wij adviseren u daarom uw tickets ruim voor uw bezoek te boeken om teleurstellingen te voorkomen. Met name in juli en augustus zijn ter plaatse vaak geen toegangsbewijzen meer beschikbaar. 

Bike the Golden Gate

Excursie vanuit San Francisco

Beleef de hoogtepunten van San Francisco met de fiets! U kunt de stad zelf ontdekken, of u kunt ervoor kiezen om de excursie in groepsverband te maken, onder begeleiding van een gids die alle ins en outs van de ‘City by the Bay’ weet. U fietst langs Aquatic Park, Fort Mason, de jachthaven en de Presidio, door Crissy Field en naar Old Fort Baker. De tour eindigt over de Golden Gate Bridge in Sausalito, waar u kunt genieten van de winkels, vele kunstgalerijen en heerlijk eten.

Big Bus Hop-on Hop-off San Francisco

Excursie vanuit San Francisco

Spring aan boord van de Big Bus voor het beste uitzicht op de bezienswaardigheden van de ‘City by the Bay’, van de Golden Gate Bridge tot Fisherman’s Wharf en de pittoreske ‘geschilderde dames’ met uitzicht op Alamo Square. Ervaar de diverse cultuur, prachtige parken, verbluffende architectuur en schilderachtige uitzichten vanaf de dubbeldeck openluchtbus. Een Hop-on Hop-off tour is de beste manier om alles te ontdekken wat San Francisco te bieden heeft. Deze unieke stadstour stopt bij 20 belangrijke bezienswaardigheden en u kunt zo vaak als u wilt op- of afstappen gedurende een of twee dagen.

Napa and Sonoma Wine Country Tour

Dagexcursie vanuit San Francisco

Tijdens deze dagexcursie vanuit San Francisco bezoekt u de beroemde Napa Valley en Sonoma wijngebieden om te leren over het productieproces en uiteraard om te proeven. Shop wijnen en souvenirs in lokale winkels. Proef de beste wijnen van Napa Valley, neem de tijd voor de lunch bij de V-Marketplace (lunch niet inbegrepen) en winkel in Yountville. Geniet van de pittoreske rit over de Golden Gate Bridge door het fantastische Napa Wine Country.

Watervliegtuig Golden Gate Tour

Excursie vanuit San Francisco

Deze spectaculaire 30 minuten durende vlucht per watervliegtuig neemt u mee over de grootste stad van de USA: San Francisco. U stijgt op vanaf het water in het mooie dorpje Sausalito, aan de overkant van de Golden Gate Bridge. U vliegt langs de kust over het Golden Gate National Reserve langs Baker Beach en de Pt. X Lighthouse, de Golden Gate Bridge, Crissy Field, downtown San Francisco, AT&T Park -thuisbasis van de San Francisco Giants-, en over de beruchte gevangenis van Alcatraz.

 

 Bovenstaande is slechts een selectie uit ons grotere totaalaanbod, meer excursies op aanvraag 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany