vanaf € 220,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Ontdek de wijnhoofdstad van Argentinië
Maak een tour langs drie verschillende wijngaarden
Proef van de wijnen en leer meer over de productie in deze regio

Dag tot dag

Dag
1

Mendoza

Na aankomst op de luchthaven van Mendoza volgt transfer naar het hotel van uw keuze. Mendoza, ook wel het Bordeaux van Zuid-Amerika genoemd, is een gezellige stad met mooie pleinen en parken en heeft een heerlijk klimaat. De stad leent zich uitstekend om te wandelen, fietsen of heerlijk vanaf een terrasje naar de mensen te kijken. Het levendige Plaza de Independencia ligt in het centrum en is een belangrijke ontmoetingsplaats. Parque General San Martín is het grootste park van de stad. U kunt hier mooie wandelingen of fietstochten maken. In het park vindt u sportfaciliteiten, een stadion, een dierentuin, een universiteit en een openluchttheater. Vanaf Cerro de la Gloria heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.

Dag
2

Mendoza

Mendoza staat vooral bekend als de wijnhoofdstad van Argentinië. De stad is gelegen in de wijnstreek Cuyo waar maar liefst 70% van alle Argentijnse wijnen wordt geproduceerd. In de omgeving zijn veel wijngaarden en bodega’s te vinden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Vandaag staat er een wijntour op het programma waarbij u drie verschillende wijngaarden gaat bezoeken. In elke wijngaard krijgt u een rondleiding waar u meer leert over de productie van wijn en waar u uiteraard de wijnen kunt proeven. Tevens kunt u genieten van een heerlijke lunch. (O,L)

Dag
3

Mendoza

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven van Mendoza waar dit arrangement eindigt. (O)

Indien gewenst kunt u vanuit Mendoza ook per lijndienstbus naar Santiago de Chile reizen. De rit duurt ca. 7 uur en de bus vertrekt dagelijks om 06.30, 08.00, 13.30 & 23.00 uur. Van juni t/m september vertrekt de bus om 08.00 & 13.30 uur. De transfer van uw hotel naar het busstation in Mendoza is inbegrepen.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany