vanaf € 1071,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

VROEGBOEKTARIEVEN: zomer 2020 is nu al boekbaar!
Bovenstaande vanafprijs is op basis van tweepersoonsbezetting
Uniek natuurarrangement in zeer geliefde maar kleinschalige lodge

Canada biedt prachtige natuurarrangementen en uniek wildlife zoals beluga’s, walvissen, beren en ijsberen. De beste periode om de dieren te zien is mei t/m september. U kunt onderstaande bouwsteen gebruiken als verlenging op een andere tour.

 

Bear Watching at Knight Inlet Lodge

3-daags arrangement
1 Campbell River
2 Campbell River-Knight Inlet Lodge
3 Knight Inlet Lodge-Campbell River

Ook mogelijk als 4-, 5-, 6- en 7-daags arrangement.

 

Watervliegtuig

De beroemde Knight Inlet Lodge ligt ca. 180 km ten noordwesten van Vancouver. Deze unieke, kleinschalige lodge is gebouwd op drijvende vlonders. De lodge is uitsluitend bereikbaar per watervliegtuig. U overnacht de eerste nacht van het arrangement in Campbell River op Vancouver Island. Vanuit Campbell River vliegt u op dag 2 in 30 minuten naar de Knight Inlet Lodge.

 

Drijvende lodge

De lodge heeft 18 kamers. De kamers zijn eenvoudig, maar hebben alles wat u nodig heeft waaronder een privé-badkamer. Er zijn ook enkele kamers met stapelbedden, deze zijn ideaal voor gezinnen. Alle kamers hebben uitzicht op de Glendale Cove of op de kustlijn achter de lodge. De lodge is voorzien van een restaurant en een activiteitenkamer waar u kunt lezen, tv kijken of kunt poolen. Elke avond wordt er in de activiteitenkamer een lezing gegeven. U kunt gratis gebruik maken van kleding in alle maten en materialen. Denk aan zwemvesten, windjacks, laarzen, regenjassen, paraplu’s en verrekijkers.

 

Beren spotten

U maakt een boottocht in de Knight Inlet, een inham van de kust. Ook spot u beren vanaf speciale platforms. Het programma voor de eerste dag staat vast, maar voor de volgende dagen kunt u deze enigszins naar wens indelen. U kunt kiezen uit diverse activiteiten en deze een dag vantevoren bij een van de medewerkers vast laten leggen.

 

Maaltijden

Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens het verblijf in de Knight Inlet Lodge. De gehele dag kunt u kleine snacks en warme- en koude (non-alcoholische)drankjes pakken. Het ontbijt, lunch en diner zijn in buffet vorm. Bij het diner wordt er onbeperkt wijn geschonken.

 

Knight Inlet Lodge of Great Bear Lodge?

De Knight Inlet Lodge onderscheidt zich op een aantal punten van de eveneens unieke Great Bear Lodge. Het aantal gasten is wat groter, de kamers iets kleiner, en maaltijden zijn in buffetvorm. De maaltijden bij de Great Bear Lodge zijn van iets hogere kwaliteit. De Great Bear Lodge ligt aan Smiths Inlet en derhalve nog verder van de beschaving en afgelegener dan Knight Inlet. Bij Knight Inlet kunt u soms andere excursies tegenkomen, hetgeen bij Great Bear Lodge zeker niet het geval zal zijn. De Great Bear Lodge is dus in zijn geheel iets exclusiever. Een ding is zeker: beide lodges zijn uniek en staan garant voor een once in a lifetime ervaring!

 

Unieke ervaring

Het programma tijdens het Knight Inlet Lodge arrangement is druk, maar hierdoor wordt wel alles voor u uit het arrangement gehaald. Als u meerdere nachten verblijft, kunt u indien gewenst af en toe wat rust inplannen. De lodge is niet goedkoop, maar gezien wat u er voor terugkrijgt aan maaltijden, excursies en uiteraard de unieke ervaringen, is het zijn prijs absoluut waard.

 

Tip

Het is aan te raden om minimaal 4 dagen te verblijven om voldoende tijd te hebben om van de lodge te genieten, maar vooral om beren te spotten.

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.