trein
vanaf € 72,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is op basis van de Economy Class
De gepubliceerde tarieven zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Afhankelijk van vraag en aanbod in elke reisperiode wordt de prijs bepaald. Actuele tarieven op aanvraag
U kunt deze treintrajecten uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Canada is één van de grootste landen ter wereld. De 497 treinen van de nationale spoorwegmaatschappij VIA Rail laten dit land in al zijn uitgestrektheid zien; het 12.500 km tellende spoorwegnetwerk loopt over hoge bergpassen en langs brede rivieren. Laat u meevoeren op een comfortabel avontuur dat zich afspeelt tussen de ruige landschappen rondom Halifax aan de Atlantische Oceaan, via de Rocky Mountains naar het bruisende Vancouver aan de Stille Oceaan. De trein brengt u zelfs naar gebieden die voor andere vervoermiddelen onbereikbaar zijn.

De Canadian rijdt twee keer per week van Toronto naar Vancouver en v.v. Daarbij wordt er een afstand afgelegd van 4.500 km in 5 dagen. Een keer per week rijdt de trein van Edmonton naar Vancouver en v.v. Daarbij wordt er een afstand afgelegd van 1200 km in ca. 32 uur. Natuurlijk kunt u ook een deel van dit traject boeken. De Canadian wordt ook wel ‘hotel op wielen’ genoemd en beschikt over verschillende slaapaccommodaties, een restauratierijtuig en een Dome Car (panoramarijtuig).

In de Economy Class heeft u recht op een zitplaats in de trein met een verstelbare rugleuning. De Sleeper Plus Class is inclusief een slaapaccommodatie met douche. Sleeper Plus Class passagiers hebben tevens toegang tot de Panorama Car. In de Prestige Class, die beschikbaar is op een beperkt aantal trajecten (prijs op aanvraag) wordt extra aandacht besteed aan de inrichting en comfort. Persoonlijke service en extra diensten worden aangeboden, zoals de mogelijkheid om een plaats te reserveren in de Panorama Car. Alle maaltijden zijn inbegrepen in uw treinreis wanneer u een slaapaccommodatie boekt.

Er zijn drie soorten slaapaccommodaties:

Bovenbed: een stoel wordt ’s avonds omgebouwd tot een bed van het gangpad gescheiden door een gordijn. Het toilet is in hetzelfde rijtuig.

Benedenbed: idem als bij bovenbed, echter u slaapt beneden.

Cabin for two: ruim privé-compartiment geschikt voor twee personen met twee leunstoelen bij het raam, wastafel en toilet. ’s Avonds zijn er twee bedden boven elkaar.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany