NL sprekende reisleiding
vanaf € 1810,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van midden-/eerste klasse hotels
New York, Boston, Niagara Falls, Toronto, Washington D.C.
Busrondreis met uitsluitend Nederlandssprekende reisbegeleiding en inclusief diverse continentale ontbijten
Gegarandeerd vertrek
Langer verblijf mogelijk in New York
U kunt uw reis verlengen met een verblijf elders in de USA
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt van Amsterdam naar New York. Na aankomst in “The Big Apple” gaat u naar uw hotel, waar u twee nachten zult verblijven.

Dag
2

New York

Vandaag maakt u tijdens een stadstour kennis met Manhattan. U ziet Greenwich Village, SoHo, Times Square, Wall Street, Fifth Avenue, Central Park en Rockefeller Center. ’s Middags kunt u de ‘Big Apple’ op eigen gelegenheid verder verkennen. (O)

Dag
3

New York – Boston (349 km)

Geniet vandaag van een rit door het prachtige landschap van New England. Eindbestemming is het historische Boston, een typisch Amerikaanse stad maar met een prominente Europese uitstraling. U maakt hier een stadstour langs onder andere Boston Common, het beroemde café Cheers en Copley Square. Maak uw dag compleet met een wandeling over the Freedom Trail, die u leidt langs diverse historisch interessante plaatsen en gebouwen. (O)

Dag
4

Boston – Niagara Falls (752 km)

U rijdt naar het oosten door de staat New York en de mooie wijngaarden van Finger Lakes. In de namiddag komt u aan bij de Niagara Falls. U verblijft twee nachten aan de Canadese zijde van de watervallen. (O)

Dag
5

Niagara Falls – Toronto – Niagara Falls (339 km)

’s Morgens brengt u een bezoek aan Toronto. De bijna drie miljoen inwoners tellende stad Toronto is de grootste stad van Canada. De binnenstad van Toronto wordt gedomineerd door wolkenkrabbers en de 553 meter hoge CN Tower. Toronto ligt aan het Ontariomeer dat de grens met de Verenigde Staten vormt. Het relatief milde klimaat, de uitstekende voorzieningen en vele bezienswaardigheden maken van Toronto een populaire bestemming onder toeristen. Tijdens uw bezoek ziet u de parlementsgebouwen in Queen’s Park, de CN Tower, Skydome en Eaton Center. ’s Middags bezoekt u de kolossale watermassa van de indrukwekkende Niagara Falls. Optioneel kunt u een boottocht maken tot heel dichtbij de watervallen. (O)

Dag
6

Niagara Falls – Amish Country (584 km)

Vandaag keert u terug in de USA en vervolgt de reis richting Pennsylvania. U rijdt door het historische Amish Country van Pennsylvania en overnacht in Lancaster. De Amish cultuur en leefgewoonten zijn erop gericht zich zoveel als mogelijk af te scheiden van de vele invloeden van de moderne maatschappij. Vandaag leert u meer over de traditionele leefwijze van deze bijzondere gemeenschap. (O)

Dag
7-8

Amish Country – Washington D.C. (191 km)

Vandaag brengt u een bezoek aan Gettysburg, waar de grootste slag uit de Amerikaanse Burgeroorlog heeft plaatsgevonden in 1863. Hier komt u veel te weten over de geschiedenis van de USA. U reist via Baltimore naar de hoofdstad van de Verenigde Staten: Washington D.C., waar u twee nachten logeert. De volgende ochtend wordt een stadstour door deze kosmopolitische stad gemaakt. U ziet het Witte Huis, The Capitol, Washington Monument, de Lincoln en Jefferson Memorials en Arlington National Cemetery, met de eeuwige vlam bij het graf van de Kennedy’s. De middag is vrij om op eigen gelegenheid de vele (gratis) musea van het Smithsonian Institute te bezoeken. (O)

Dag
9

Washington D.C. – Philadelphia – New York (379 km)

Vervolgens gaat de reis door naar New York, waar u aan het einde van de middag aan zult komen. Onderweg maakt u eerst nog een stop in Philadelphia, ‘The City of Brotherly Love’. Deze bijzondere stad heeft een cruciale rol gespeeld in de Amerikaanse geschiedenis en u ziet hier de Liberty Bell en Independence Hall, waar de Declaration of Independence is opgesteld en ondertekend. Overnachting in New York. (O)

Dag
10

New York – Amsterdam

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Amsterdam. (O)

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany