vanaf € 2021,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Een originele korte vakantie die stad en strand combineert
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in de USA of op Aruba? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt per KLM naar New York, waar u drie nachten verblijft.

Dag
2-3

New York

In deze fascinerende, bruisende stad komt u altijd tijd tekort. Ontdek de stad per Hop-on Hop-off bus of verken de afzonderlijke wijken te voet. Bezoekt u in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. Leuk is het om te fietsen in Central Park of een boottocht te maken naar het Statue of Liberty. ’s Avonds kunt u kiezen uit talloze restaurants uit alle windstreken. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan uw verblijf.

Dag
4

New York – Aruba

U vliegt van New York naar Aruba. Aansluitend transfer naar uw hotel voor zeven overnachtingen, op basis van logies. (L)

Dag
5-10

Aruba

Aruba is het meest westelijk gelegen ABC-eiland en ligt op ca. 30 km van het Venezolaanse schiereiland Paraguana. Het eiland is slechts 184 km2 groot, met een lengte van 31 km en maximaal 9 km breed. Aruba is uitstekend op het toerisme ingesteld en biedt mooie witte stranden, talloze watersportmogelijkheden, vriendelijke bevolking, schitterend helder water en een gezellig nachtleven. Het eiland is schaars begroeid met grote cactussen, aloë’s, struikgewas en lage boomsoorten als de divi-divi. Langs de zuidwest- en westkust liggen vrijwel alle hotels en de mooiste stranden. In het noordwesten ligt de professionele golfbaan Tierra del Sol. De noord(oost)kust is ruig en kaal met grote inhammen, uit zee rijzende rotsen en de veel bezochte ruïnes van de voormalige Natural Bridge. (L)

Dag
11

Aruba – Amsterdam

Vandaag vliegt u terug naar Amsterdam. (L)

Dag
12

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany