vanaf € 2365,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
De actuele vroegboekkortingen vindt u onder ‘In het kort’ bij de beschrijving van het hotel elders op onze website
Een originele korte vakantie die stad en strand combineert
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in de USA of op Aruba? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Düsseldorf of Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt naar New York, waar u drie nachten verblijft.

Dag
2-3

New York

In deze bruisende stad komt u altijd tijd tekort! Ontdek de stad per Hop-on Hop-off Big Bus of verken de wijken tijdens de leuke wandelexcursies Walking Tour Writing’s On The Wall in de Bronx of Harlem. Bezoekt u in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. Bent u op zoek naar een bijzondere ervaring? Maak dan een spectaculaire Helicopterflight New York City en bekijk de meest iconische bezienswaardigheden vanuit de lucht.

Fiets in het groene hart van de stad tijdens de Bike Tour Central Park excursie, of maak een boottocht naar het Statue of Liberty en Ellis Island. Op Liberty Island staat u aan de voet van het Vrijheidsbeeld. Als u zich omdraait heeft u bovendien een verbluffend uitzicht op de skyline van Manhattan. Meer dan 12 miljoen immigranten kwamen de Verenigde Staten binnen via Ellis Island, de belangrijkste toegangspoort van de natie in de jaren 1892 tot 1954. Tegenwoordig kunnen meer dan 100 miljoen Amerikanen hun afkomst traceren naar de immigranten die via dit eiland het land binnen kwamen. Vanaf de Empire State Building Observatory heeft u op 320 meter hoogte een prachtig 360 graden uitzicht over New York City. Tip: een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan uw verblijf.

Dag
4

New York – Aruba

U vliegt van New York naar Aruba. Aansluitend transfer naar uw hotel voor zeven overnachtingen, op basis van logies. (L)

Dag
5-10

Aruba

Na een vlucht van ruim vierenhalf uur zet u voet op Aruba, waar eindeloze witte zandstranden op u wachten. Zoals het brede Eagle Beach, dat volgens TripAdvisor tot de top 3 stranden ter wereld behoort en waar u de kenmerkende fofoti bomen tegenkomt. Op Aruba kunt u genieten met een hoofdletter G. De gemiddelde jaartemperatuur is er 27 graden. Er is van alles te doen en de mogelijkheden om te snorkelen, diepzeeduiken en kite- en windsurfen zijn ideaal. Golfers kunnen gebruikmaken van de professionele golfbaan Tierra del Sol.

In Nationaal Park Arikok kunt u begeleide wandelingen door de natuur maken, langs ruig woestijnland en torenhoge cactussen. Prachtige witte zandstranden gaan hier over in kalkstenen kliffen, die worden glad gebeukt door golven en passaatwinden. In dit grote Caribische natuurgebied bevinden zich de Fonteingrot en de Natural Pool; twee van de natuurwonderen van Aruba. In het park komen inheemse diersoorten voor en bomen en planten die alleen op Aruba leven. Een leuke ervaring hier is de maandelijkse ‘Movie in the Park’ avond, wanneer u een film kunt kijken in de openlucht, onder de sterren.

De bevolking van Aruba is bijzonder vriendelijk. Op dit One Happy Island leven ruim 90 nationaliteiten samen. In het artistieke kustplaatsje San Nicolas leert u meer over de achtergrond van deze multiculturele samenleving. Een bezoek aan dit stadje is een aanrader. Er zijn diverse kunstgalerieën, prachtige, kleurrijke muurschilderingen en drie musea.

Zodra de warme Arubaanse zon ondergaat, heeft de keuze uit ruim 200 restaurants. Heeft u daarna nog energie, dan biedt Aruba een bruisend nachtleven in de lounges aan het strand, nachtclubs, discotheken en de casino’s. (L)

Dag
11

Aruba – Amsterdam

Vandaag vliegt u terug naar Amsterdam. (L)

Dag
12

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany