vanaf € 2100,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer
Een originele korte vakantie die stad en strand combineert
Keuze uit twee hotelcategorieën
Heeft u de voorkeur voor een ander hotel of een andere stad in de USA, of een ander eiland op de Bahama's? Wij maken graag een offerte op maat
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – New York

U vliegt naar New York, waar u vier nachten verblijft.

Foto: Brittany Petronella/NYC & Company

Dag
2-4

New York

In deze fascinerende, bruisende stad komt u altijd tijd tekort! Ontdek de stad per Hop-on Hop-off Big Bus of verken de afzonderlijke wijken te voet tijdens de leuke wandelexcursies Walking Tour Writing’s On The Wall in de Bronx of Harlem. Bezoekt u in ieder geval het levendige Chinatown, Little Italy en het artistieke stadsdeel SoHo. Ook Times Square, Wall Street, Fifth Avenue en het Rockefeller Center zijn interessante bezienswaardigheden. New York City wordt niet voor niets de “Big Apple” genoemd! Een zeer spectaculaire Helicopterflight New York City biedt adembenemende uitzichten op de meest iconische bezienswaardigheden. Fiets in het groene hart van de stad met de Bike Tour Central Park excursie of maak een boottocht naar het Statue of Liberty en Ellis Island. Op Liberty Island staat u aan de voet van het Statue of Liberty National Monument, oftewel het welbekende Vrijheidsbeeld. Als u zich omdraait heeft u bovendien een verbluffend uitzicht op de skyline van Manhattan. Meer dan 12 miljoen immigranten kwamen de Verenigde Staten binnen via Ellis Island, de belangrijkste toegangspoort van de natie in de jaren 1892 tot 1954. Tegenwoordig kunnen meer dan 100 miljoen Amerikanen hun afkomst traceren naar de immigranten die dit eiland zijn overgestoken voordat ze zich over het hele land verspreidden. ’s Avonds kunt u kiezen uit talloze restaurants uit alle windstreken. Vanaf de Empire State Building Observatory heeft u op 320 meter hoogte een prachtig 360 graden uitzicht over New York City. Een bezoek aan een Broadway show geeft een extra dimensie aan uw verblijf.

Dag
5

New York – Nassau

U vliegt van New York naar Nassau met aansluitend transfer naar Paradise Island voor een verblijf van vijf overnachtingen op basis van logies en ontbijt.

Dag
6-9

Nassau (Paradise Island)

Nassau is het bruisende hart van de Bahama’s. Er zijn hier diverse mooie stranden en een levendig centrum. Paradise Island, met het beroemde Atlantis resort, is middels enkele bruggen verbonden met Nassau. (O)

Dag
10

Nassau – Amsterdam

Vandaag vliegt u terug naar Amsterdam. (O)

Dag
11

Amsterdam

Aankomst in Amsterdam.

 

Foto’s zijn o.a. beschikbaar gesteld door The Bahamas Ministry of Tourism and Aviation.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany