Trein
vanaf € 1331,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Bovenstaande vanafprijs is inclusief vliegreis, luchthavenbelasting en verblijf in een tweepersoonskamer op basis van toeristen-/middenklasse (cat. B) hotels
Washington D.C., Philadelphia en New York
Verlenging met Boston mogelijk
Tussendoor comfortabel per trein reizen
Ook in omgekeerde richting vanaf New York of Boston mogelijk
Optioneel activiteitenpakket
Langer verblijf mogelijk in alle genoemde plaatsen
Heeft u voorkeur voor een andere luchtvaartmaatschappij, of voor vertrek uit Brussel? Wij maken graag een offerte op maat.

Dag tot dag

Dag
1

Amsterdam – Washington D.C.

U vliegt vanaf Amsterdam naar Washington D.C.. Na aankomst in Washington D.C. gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, waar u twee nachten verblijft.

Dag
2

Washington D.C.

Vandaag kunt u met een Hop-on Hop-off Big Bus Tour Washington D.C. in eigen tempo gaan bekijken (onderdeel van het optionele activiteitenpakket). Tijdens deze bustour kunt u zelf beslissen bij welke bezienswaardigheid u uitstapt en hoe lang u daar wenst te blijven. Onderweg passeert u het Lincoln Memorial, Washington Monument, het indrukwekkende Holocaust Museum en de Arlington Cemetery, waar het graf van de Kennedy’s met een eeuwige waakvlam zich bevindt. Ook een bezoek aan het Witte Huis en het Capitool mag niet ontbreken. Voor museumliefhebbers is het Smithsonian Institution een uitgelezen kans, alle musea zijn gratis toegankelijk en u kunt zich hier met gemak een dag vermaken. Een andere leuke manier is om ’s avonds de hoogtepunten te ontdekken tijdens een Bike Tour Monuments @ Nite fietstour of per segway tijdens de Sites by Segway excursie.

Dag
3

Washington D.C. – Philadelphia

Vanmorgen kunt u nog genieten van deze kosmopolitische stad om vervolgens op eigen gelegenheid naar het treinstation te gaan. U reist met de trein in minder dan twee uur naar Philadelphia. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, waar u twee nachten verblijft.

Dag
4

Philadelphia

Deze ‘geboorteplaats van de USA’ is zeker een bezoek waard. De beste manier om alle bezienswaardigheden te bekijken is te voet. De meeste bezienswaardigheden vindt u binnen de acht kilometer tussen de rivieren Delaware en Schuylkill. Tijdens de vermakelijke Walking Tour History in HD brengt u een bezoek aan de Independence Hall, de Liberty Bell en het steegje Elfreth’s Alley met de langst bewoonde huizen in Amerika. Het Museum of Art waar de beroemde film ‘Rocky’ werd opgenomen is zeker een ‘must’ voor de kunstliefhebbers. Kiest u voor een Multipass Philadelphia dan krijgt u aanzienlijke korting bij meer dan 35 attracties. 

Dag
5

Philadelphia – New York

Voordat u vertrekt naar het treinstation kunt u nog inkopen doen bij de oudste boerenmarkt van Amerika: Reading Terminal Market. U vertrekt rond de middag per trein naar New York, ook wel The Big Apple genoemd. Ook dit traject reist u in minder dan twee uur. Na aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel, waar u drie nachten verblijft. Eenmaal in New York komt u ogen en oren te kort om alles in u op te nemen! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan een Broadway musical of een spectaculaire Helicopterflight New York City boven de Hudson River.

Dag
6-7

New York

Vandaag heeft u voldoende tijd om Manhattan te ontdekken. New York is groot en staat bol van de bezienswaardigheden. Deze zijn onmogelijk allemaal te belopen. U kunt ervoor kiezen om de metro te nemen maar een andere populaire manier is per Hop-on Hop-off Big Bus. Deze dubbeldekker bussen stoppen bij meer dan 50 haltes met de mogelijkheid tot onbeperkt op- en afstappen gedurende twee dagen. New York is ook de stad van de uitzichten. De Empire State Building Observatory geeft u toegang tot hét legendarische monument van New York City, waarbij u op 320 meter hoogte kunt genieten van een prachtig 360 graden uitzicht over New York City. Stijg maar liefst 70 verdiepingen voor een onbelemmerd uitzicht op de stad vanaf het Top of the Rock Observation Deck. Uitzicht op de oneindige skyline mag ook niet ontbreken vanaf het water met een Harbour Cruise New York City. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Central Park en beleef de rust van dit prachtige park in deze drukke wereldstad. U kunt hier heerlijk fietsen (Bike Rental Central Park) of wandelen (Walking Tour Central Park).

Dag
8

New York – Amsterdam

’s Ochtends heeft u nog de tijd om te gaan winkelen in het wereldberoemde warenhuis Macy’s. Vervolgens gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag
9

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Tip! Verleng uw rondreis met Boston. Indien u uw rondreis wilt verlengen met een 3-daags verblijf in Boston dan ziet uw arrangement er als volgt uit:

Dag
8

New York – Boston

U laat New York achter u en reist per trein door het mooie New England in circa vier uur naar het gemoedelijke Boston. Boston is rijk aan geschiedenis. Van de Amerikaanse Revolutie tot de locatie van de allereerste openbare school, het is een stad met veel verhalen. U verblijft hier twee nachten.

Dag
9

Boston

Proef de sfeer van Boston! Breng zeker een bezoek aan Faneuil Hall Marketplace en ga op zoek naar walvissen tijdens een Boston Whale Watching Tour. Wandel ’s avonds over de Freedom Trail of maak een stadsritje met de Old Town Trolley.

Dag
10

Boston – Amsterdam

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven en vliegt u terug naar Amsterdam.

Dag
11

Amsterdam

Aankomst op Schiphol.

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany