Soort

Aantal dagen

Reisinformatie

Rondreis Botswana

Botswana biedt vele mogelijkheden voor spectaculaire rondreizen en korte tours. Denk bijvoorbeeld aan de unieke Okavango Delta! En wildparken zoals Chobe en Moremi met enorme kuddes olifanten en vele andere diersoorten. En de bijzondere… Lees meer

25-daagse rondreis per 4WD kampeervoertuig

4WD Adventure in Namibia & Botswana

Avontuurlijke rondreis door Namibië en Botswana. U rijdt deels over uitdagende 4WD tracks. U slaapt de meeste nachten in de daktent van uw voertuig op een campsite met faciliteiten.

vanaf € 1632 p.p.
kamperen

18-daagse autorondreis

4WD Adventure in Botswana

Avontuurlijke reis per 4WD door Botswana en de Caprivi regio in Namibië. U overnacht in de daktent van uw auto, altijd bij een lodge of camp met comfortabele faciliteiten. Inclusief Victoria Falls!

vanaf € 2127 p.p.
kamperen

18-daagse autorondreis (Windhoek - Victoria Falls)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis naar de zandduinen van Sossusvlei, Damaraland, Etosha NP en de Caprivi. In Botswana ziet u grote kuddes olifanten in Chobe NP en in Zimbabwe de machtige Victoria Falls.

vanaf € 2576 p.p.
bestseller

13-daagse autorondreis

Go Easy Botswana

Een comfortabele autorondreis door Botswana. U heeft voor deze route geen 4WD nodig; u rijdt op verharde wegen en bezoekt de highlights. U overnacht in sfeervolle lodges.

vanaf € 2656 p.p.

19-daagse groepsrondreis

Botswana Overland Safari

Avontuurlijke groepsrondreis per safaritruck, door de ongerepte wildernis van Botswana. U kampeert in de natuur. Inclusief Okavango Delta, Moremi Game Reserve, Savuti en Chobe NP en Victoria Falls.

vanaf € 2781 p.p.
kamperen

26-daagse groepsrondreis

Southern Africa Adventure

Avontuurlijke, actieve rondreis door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. U reist per safaritruck, kampeert midden in de natuur en overnacht ook in lodges. Internationaal gezelschap.

vanaf € 3173 p.p.
kamperen

24-daagse autorondreis

Cape to the Falls

Een spectaculaire reis van Kaapstad naar Victoria Falls! U reist door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe en ziet o.a. canyons, hoge zandduinen, eeuwenoude rotstekeningen en wilde dieren.

vanaf € 3334 p.p.

20-daagse autorondreis

Exploring Southern Africa

Autorondreis door Zuid-Afrika, Botswana en Namibië. U bezoekt o.a. Pilanesberg NP, Chobe NP, de Caprivi en de Okavango Delta. Diverse excursies inbegrepen, zoals een dagtrip naar Victoria Falls.

vanaf € 3390 p.p.
bestseller

24-daagse autorondreis (Windhoek - Windhoek)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis inclusief o.a. de zandduinen van Sossusvlei, Etosha NP, de Caprivi, Chobe NP, Victoria Falls, de Makgadikgadi Pans zoutvlaktes, de Okavango Delta en de Kalahari woestijn.

vanaf € 3727 p.p.

22-daagse autorondreis (Windhoek - Maun)

Namibia & Botswana Highlights

Avontuurlijke rondreis van Windhoek in Namibië tot Maun in Botswana. U bezoekt Etosha en Chobe National Park en de spectaculaire Victoria Falls. Vele optionele excursies mogelijk.

vanaf € 3743 p.p.
avatar
Reistip

Botswana is als reisbestemming nog relatief onontdekt en de afstanden zijn groot. Overweegt u daarom om per vliegtuigje tussen de nationale parken te reizen. Dan ziet u de fenomenale natuur vanuit de lucht terwijl u kostbare tijd bespaart. Boek uw reis wel vroeg, want er zijn weinig lodges in Botswana en deze kunnen vanwege het kleinschalige karakter snel volgeboekt zijn.


- Reisspecialist Joyce van den Heuvel

Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.