Kamperen
vanaf € 4282,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Maximaal 9 deelnemers, gegarandeerde raamplaats
Tenten met bucket shower en long drop toilet
Inclusief mokoro trip, game-drives en een riviercruise
Omgekeerde route Victoria Falls-Maun mogelijk

Dag tot dag

Tijdens de rondreis Botswana Mobile Safari ontdekt u Botswana op een unieke manier. U verblijft in een mobiel camp dat voor u wordt opgezet door het meereizende personeel en de kok. In dit camp zal het u aan niets ontbreken en u hoeft zelf niets te doen, ideaal! Elke avond wordt het kampvuur gestookt en dineert u aan tafel in de natuur met mooie uitzichten. De ruime tenten zijn elk voorzien van een ‘bucket shower’ en een ‘long drop’ toilet. Het camp wordt opgebouwd op aangewezen privé plekken in de natuurparken.

 

Dag
1-2

Amsterdam – Maun

U vliegt vandaag naar Johannesburg in Zuid-Afrika, waar u overnacht in een hotel bij de luchthaven. Op dag 2 vliegt u naar Maun in Botswana, waar u wordt ontvangen door onze agent. Vervolgens wordt u naar het hotel gebracht. (Dag 2: O)

Dag
3-4

Maun – Moremi Game Reserve & Khwai

Vandaag wordt u vroeg in de ochtend opgehaald door uw gids en gaat de rondreis van start. Moremi Game Reserve & Khwai behoren tot de mooiste wildgebieden van Botswana en zijn het leefgebied van de Big Five. Droge vlaktes worden hier afgewisseld door moerassen. U verblijft hier twee dagen om de diversiteit aan landschappen, wildleven en vogels te ontdekken. In de vroege ochtend en aan het eind van de middag maakt u game-drives en gaat u met uw gids op zoek naar het vele wild. Tijdens de mokoro trip vaart u in een traditionele kano naar een zijtak van de Khwai rivier. U kunt in alle rust genieten van de geluiden van de bush en de dieren die u onderweg spot. Ondertussen wordt uw maaltijd bereid en uw tent in de wildernis opgezet voor de ultieme bush beleving. (O,L,D)

Dag
5-6

Moremi Game Reserve & Khwai – Savuti

Uw volgende bestemming is Savuti, gelegen tussen de Okavango Delta en Chobe National Park. Terwijl u Savuti doorkruist, zult u vele olifanten op de uitgestrekte vlaktes zien. Het gebied is tevens uitstekend geschikt om leeuwen, luipaarden, cheetahs en wilde honden te spotten. Na een droogte van 30 jaar staat het Savuti kanaal weer onder water. Hierdoor is het landschap veranderd en worden kuddes buffels en olifanten aangetrokken door het water. Aan het eind van de dag keert u met een voldaan gevoel terug naar het camp, waar wederom een heerlijke maaltijd op het kampvuur is bereid. (O,L,D)

Dag
7-8

Savuti – Chobe National Park

Vanuit Savuti rijdt u naar Chobe National Park. Dit park heeft de grootste olifantenpopulatie ter wereld. U maakt game-drives langs de oevers van de Chobe rivier. Vergeet uw verrekijker niet om onder andere de Afrikaanse visarend te kunnen spotten. Omdat de graseters zoals zebra’s, buffels en antilopen hier in groten getale leven, zijn de roofdieren ook niet ver weg. De zonsondergangen in deze regio zijn ook absoluut noemenswaardig. Houd uw camera dus maar gereed om het spectaculaire uitzicht vast te leggen. (O,L,D)

Dag
9

Chobe National Park – Kasane – Victoria Falls

Vandaag maakt u een boottocht op de Chobe rivier bij Kasane. De boot biedt u de mogelijkheid om dichter bij sommige dieren zoals krokodillen en vogels te komen dan tijdens een game-drive. Na de boottocht eindigt de mobiele safari en wordt u naar Victoria Falls in Zimbabwe gebracht voor uw overnachting. De Victoria Falls liggen op de grens van Zimbabwe en Zambia. De schitterende watervallen storten over een lengte van 1,6 kilometer zo’n 100 meter naar beneden. U kunt de watervallen bekijken tijdens een wandeling door het nationale park. U wandelt door het regenwoud en komt langs diverse uitzichtpunten. In Victoria Falls kunt u verschillende activiteiten ondernemen zoals raften of bij zonsondergang een romantische boottocht maken op de Zambezi rivier. (O)

Dag
10-11

Victoria Falls – Amsterdam

In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Victoria Falls gebracht. U vliegt via Johannesburg naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt. (Dag 10: O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany