vanaf € 9,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Speciaal aanbevolen excursies in Namibië
Boek uw excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt u geregel ter plaatse
U kunt deze excursies uitsluitend boeken in combinatie met een ander arrangement uit ons programma

Windhoek stadstour

Welkom in de hoofstad van Namibië: Windhoek! Samen met uw gids gaat u op pad om deze gemoedelijke stad te ontdekken. U leert over de geschiedenis van de stad en de inwoners, de cultuur en ziet de bijzondere architectuur in de binnenstad. Vanaf de Schweringsburg Castle heeft u een fantastisch uitzicht. Breng een bezoekje aan onder andere de Christ Church, Tinten Palast, Government Garden en het treinstation. De excursie duurt ca. 3-3,5 uur.

Living Desert tour – vanuit Swakopmund

Deze populaire excursie brengt u naar de duinen bij Swakopmund! Nadat u bij de duinen bent aangekomen, laat uw gids de banden van uw 4WD voertuig voor een deel leeglopen zodat u beter door het zand kunt rijden. De gids is een echte spoorzoeker. U gaat op zoek naar de dieren die in de woestijn leven, zoals o.a. mooi gekleurde gecko’s, slangen en spinnen. U leert meer over dit indrukwekkende gebied tijdens deze tour die ongeveer 4 uur duurt.

Swakopmund township tour

Deze excursie kan naar keuze in de ochtend of in de middag plaatsvinden. Tijdens de Swakopmund Township Tour heeft u de kans om de lokale mensen te bezoeken: de Mondesa gemeenschap. U ontmoet mensen met verschillende culturen, proeft traditioneel eten en dranken. De tour duurt ongeveer 3 uur.

Quad Biking – vanuit Swakopmund

Tijdens dit eco-vriendelijke avontuur rijdt u zelf op een quad bike door de duinen nabij Swakopmund. Instructies, helm, veiligheidsbril en drankjes zijn inclusief. U rijdt ca. 1 uur door de duinen. Adrenaline kick gegarandeerd! Onderweg zijn er genoeg momenten om prachtige foto’s te maken.

Marine Cruise – vanuit Walvis Bay

Walvis Bay is een van de belangrijkste leefgebieden voor vele soorten watervogels, dolfijnen, zeehonden, schildpadden, orka’s en walvissen. Tijdens deze halve dagexcursie maakt u een cruise door de baai en gaat op zoek naar deze dieren. Onderweg geniet u van verse oesters uit Walvis Bay, snacks en drankjes. Het vertek is in de ochtend en de tour duurt circa 3 uur.

Zeekajakken naar Pelican Point – vanuit Walvis Bay

Bewonder de prachtige lagune en Walvis Bay vanuit een kajak! Onder begeleiding van een ervaren gids vaart u ongeveer 2-2,5 uur langs de kust. Geniet van de prachtige natuur. Ervaring is voor deze tour niet nodig!  Onderweg passeert u de vuurtoren en bij Pelican Point ziet u de zeehonden kolonie. Met wat geluk spelen er dolfijnen naast uw kajak. Het is ook een ideale manier om vogels te spotten. De tour duurt in totaal ongeveer 5 uur.

Elephant Tracking – vanuit Grootberg Lodge

Vroeg in de ochtend of aan het einde van de middag gaat u met een gids en een evaren tracker op pad om olifanten op te sporen. U rijdt per 4WD door Damaraland en aan de hand van sporen gaat u op zoek naar de olifanten. Eenmaal gevonden heeft u de gelegenheid om deze imposante dieren op de foto te zetten. U bent in totaal circa 5 uur onderweg.

Rhino Tracking – vanuit Grootberg Lodge

Deze excursie wordt uitgevoerd per open 4WD voertuig en u zult tevens een wandeling maken van zo’n 1 tot 3 uur, afhankelijk van waar de neushoorns zich bevinden. De gids en de trackers nemen u mee naar het hart van Damaraland, waar de kans om een neushoorn te spotten het grootst is! U bent ongeveer 6 uur onderweg.

Hot Air Ballooning Sossusvlei

Er staat een prachtige activiteit op het programma. U bekijkt het bekende en bijzondere gebied van Sossusvlei vanuit de lucht. Met zonsopgang vertrekt u per heteluchtballon en vliegt boven de duinen. Bij zonsopgang veranderen de duinen constant van kleur, een prachtig schouwspel. Vergeet dus uw camera zeker niet mee te nemen! Eenmaal terug op de grond geniet u van een champagne-ontbijt.

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany