vanaf € 1295,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

U kunt deze 3-daagse safari onderdeel maken van een rondreis op maat en voorbeeld van Maun naar Kasane vliegen. Hiervandaan kunt u Chobe National Park en Victoria Falls bezoeken. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden
Maak een optionele ballontocht boven de Okavango Delta

Dag tot dag

 

Dag
1

Maun – Okavango Delta

De Okavango Delta is ongetwijfeld een van de hoogtepunten van een reis door Botswana. Dit is de grootste binnenlandse delta ter wereld en een labyrint van lagunes, kanalen en eilanden. Het water in de delta komt uit Angola. Als het in het hooggebergte van Angola regent, dan beweegt dit water zich naar Okavango Delta. Het water doet er ongeveer vier maanden over om de reis tussen het hooggebergte en de delta af te leggen. Tussen de maanden juni en augustus bereikt het water het hoogtepunt.

Dieren die hier leven zijn onder andere nijlpaarden, krokodillen, kudu’s, leeuwen en 440 vogelsoorten! Vanuit Maun vliegt u in 35 minuten naar het camp in de Okavango Delta. Kijk vooral ook uit uw raampje, wie weet spot u wel een kudde olifanten vanuit de lucht. De komende dagen geniet u van diverse activiteiten. Het camp kijkt uit over de vlaktes die na het regenseizoen volstromen met water en vele dieren en vogels aantrekken. Het camp heeft een bar, lounge, terras waar de maaltijden geserveerd worden en een zwembad. U verblijft in een comfortabele safaritent met badkamer. (L,D)

Dag
2

Okavango Delta

Vanuit het camp maakt u tochtjes per boot en mokoro (een traditionele kano) en vaart door de lagunes en kanalen van de delta. Grote kans dat u tijdens uw tocht nijlpaarden en krokodillen spot. Natuurlijk is uw gids ervaren en weet hij alles van de delta. Hij zal u dan ook veel vertellen en laten zien. U kunt ook per open safarivoertuig een game-drive maken. Daarnaast kunt u ook een tour naar een dorpje maken en zo kennismaken met de lokale bewoners. In het dorpje bezoekt u de kerk, de school en een kliniek. Vanuit Kadizora Camp is het mogelijk een optionele ballontocht boven de delta te maken. Een geweldige ervaring! Tussen de activiteiten door heeft u tijd om te relaxen bij het zwembad en te genieten in het camp. (O,L,D)

Dag
3

Okavango Delta – Maun

Nog een laatste keer de bush in. Hierna vliegt u weer terug naar Maun en is uw tour ten einde. (O)

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany