vanaf € 1526,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Internationale groepen met Engelssprekende begeleiding
Verblijf in uitstekende middenklasse accommodaties
Ontdek de Panoramaroute en Kruger National Park
Exclusief vliegreis. Onze Afrika specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden

Dag tot dag

Dag
1

Johannesburg

Na aankomst op de luchthaven transfer naar uw overnachtingshotel. Optioneel kunt u in de middag een tour door Soweto maken (zie beschrijving hieronder). Rond 19.00 uur ontmoet u uw gids en uw medereizigers tijdens een briefing. Soweto tour: SOWETO staat voor South Western Township. Er wonen hier meer dan 2 miljoen mensen. U bezoekt het Hector Pieterson Museum en ziet het Mandela House. Vervolgens staat een bezoek aan de Regina Mundi Church, waar vroeger in het geheim ondergrondse politieke bijeenkomsten werden gehouden. Tevens ziet u het voetbalstadion Soccer City, dat speciaal voor het WK voetbal van 2010 is gebouwd.

Dag
2

Johannesburg – Hazyview

U vertrekt vandaag na het ontbijt. In Pretoria maakt u een korte stadstour. Vervolgens rijdt u via een aantal historische plaatsen  naar de provincie Mpumalanga. U rijdt over de bekende Long Tom Pass, waarvan u een schitterend uitzicht heeft. De mystieke Long Tom Pass was vroeger de route die de pioniers namen van Mozambique naar Lydenburg. U kunt zich voorstellen dat deze route vroeger erg gevaarlijk was. Tegenwoordig is het een prachtige bergpas met prachtige uitzichten. Via het plaatsje Sabie arriveert u laat in de middag in Hazyview. U verblijft hier drie nachten (O)

Dag
3

Hazyview

Vandaag staat een schitterende rit op het programma, namelijk de bekende Panoramaroute. U maakt een stop bij God’s Window, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de omgeving. Na een bezoek aan de Blyde River Canyon en de Bourke’s Luck Potholes rijdt u terug naar uw overnachtingshotel, waar de middag ter vrije besteding is. Optioneel kunt u alvast een enerverende game-drive maken. (O)

Dag
4

Hazyview: op safari in Kruger National Park

U vertrekt vroeg in de ochtend voor een game-drive in een open safarivoertuig in het Kruger National Park, het bekendste wildpark van Zuid-Afrika. Op dit tijdstip van de dag zijn de dieren zeer actief en u zult zeker olifanten, buffels en wellicht ook neushoorns, leeuwen en luipaarden zien. Wederom kunt u de middag zelf invullen. (O)

Dag
5

Hazyview – eSwatini

Ten zuiden van het Kruger National Park ligt het onafhankelijke koninkrijk eSwatini met een prachtig landschap en rijke Afrikaanse cultuur. Tijdens een culturele activiteit maakt u kennis met de lokale bevolking. U leert veel over de traditionele gewoontes en gebruiken. U rijdt door de hoofdstad Mbabane naar de prachtige Ezulwini Valley. U verblijft hier een nacht. (O,L,D)

Dag
6

eSwatini – Zululand

U keert terug naar Zuid-Afrika en rijdt naar Kwazulu Natal, waar u de traditionele Zulu-hutten passeert. In de middag komt u aan bij uw overnachtingsadres. Optioneel kunt u een game-drive maken in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve. Dit is het oudste park van Zuid-Afrika en gesticht om de witte neushoorn te beschermen. De game-drive in het Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve duurt ongeveer 3 uur en kunt u dus in de middag maken. Dit prachtige park is het leefgebied van onder andere de witte neushoorn, dus de kans is dan ook groot dat u deze bedreigde diersoort kunt spotten! (O)

Dag
7

Zululand – Durban

In de ochtend maakt u een boottocht op Lake St. Lucia. Vervolgens brengt een korte rit u naar Durban. Onderweg ziet u wederom de vele Zulu-hutten en suikerrietvelden. U wordt naar uw hotel gebracht. In de middag maakt u een stadstour door Durban. In deze multiculturele drukke kustplaats ziet u onder andere de Golden Mile (de boulevard), The Point Waterfront, de haven en de Durban Botanic Gardens. (O)

Dag
8

Durban

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Durban gebracht en is uw tour ten einde. (O)

 

Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text  Save as Text


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927.
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming.
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean.
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.
Feedbackcompany Feedbackcompany