vanaf € 1055,- p.p.

Ook offerte aanvragen ná bovenstaande data

In het kort

Internationale groep met Engelssprekende begeleiding
Verblijf in uitstekende middenklasse accommodaties
Exclusief vliegreis. Onze Afrika specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden

Dag tot dag

Dag
1-2

Port Elizabeth – Knysna

Na aankomst op de luchthaven van Port Elizabeth (tussen 11.00 en 12.00 uur) begint een fraaie rit langs de welbekende Tuinroute. Het landschap is zeer afwisselend met glooiende heuvels, kristalheldere riviertjes, spectaculaire baaien en uitgestrekte wouden. U bezoekt het Tsitsikamma National Park en rijdt naar Knysna. U verblijft twee nachten in Knysna. Deze karakteristieke kustplaats is bekend vanwege de prachtige lagune en het Featherhead Nature Reserve. U maakt op dag 2 een excursie in de omgeving van Knysna. U geniet van een cruise op de lagune en bezoekt het Featherbed Nature Reserve. De middag is ter vrije besteding. (Dag 1:D, dag 2: O,L)

Dag
3

Knysna – Oudtshoorn

Na het ontbijt verlaat u Knysna. U rijdt via de prachtige Outeniqua pas naar Oudtshoorn, de verenhoofdstad van de wereld. Oudtshoorn is gelegen in de Kleine Karoo tussen de Swartberg en de Outeniqua Mountains. U bezoekt een struisvogelboerderij en de opmerkelijke kalksteenformaties van de Cango Caves, het grootste grottenstelsel in Zuid-Afrika en een must voor adrenaline zoekers. Overnachting in Oudtshoorn. (O,L)

Dag
4

Oudtshoorn – Kaapstad

In de ochtend kunt u voor het ontbijt optioneel een tour naar de stokstaartjes maken. U ziet hoe ze bij zonsopkomst uit hun holen komen en met hun dagelijkse zoektocht naar voedsel starten; een aantal stokstaartjes blijft kaarsrecht op de uitkijk staan. Na het ontbijt rijdt u door de Kleine Karoo en maakt een stop in Barrydale waar u een school bezoekt. Vervolgens rijdt u via Montagu naar Kaapstad, waar u drie nachten verblijft. (O)

Dag
5-6

Kaapstad en omgeving

Op dag 5 maakt u een dagexcursie naar het Kaaps schiereiland. U bezoekt Houtbaai (optioneel kunt u een cruise naar Seal Island maken) en u stopt onder meer bij Boulders Beach, waar u de Jackass pinguïns kunt zien (entreegelden zijn voor eigen rekening). Tenslotte maakt u afhankelijk van het seizoen een stop bij de Kirstenbosch botanische tuinen of in het Groot Constantia wijngebied.

Een bezoek aan het befaamde wijngebied mag natuurlijk tijdens uw rondreis niet ontbreken. Op dag 6 ziet u dan ook vele pittoreske dorpjes, schitterend gelegen wijnboerderijen en uitgestrekte wijngaarden. U bezoekt o.a. Franschhoek en Stellenbosch. U stopt bij twee wijnboerderijen waar u overheerlijke wijnen kunt proeven. (O)

Dag
7

Kaapstad

Deze laatste dag kunt u Kaapstad op eigen gelegenheid verkennen. Optioneel kunt u een dagkamer reserveren. In de avond transfer naar de luchthaven van Kaapstad en is uw reis ten einde. (O)

         


Waarom kiezen voor NBBS Reizen

Verre reizen op maat. Flexibel en individueel. Sinds 1927
Uitgebreid reisadvies van een vaste contactpersoon die gespecialiseerd is in uw vakantiebestemming
Gespecialiseerd in reizen naar Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika, Midden- & Zuid-Amerika, Caribbean
De reizen op deze website kunt u uitbreiden met extra nachten of bouwstenen. U kunt ook een offerte aanvragen voor een reis die u zelf heeft bedacht.